Ζητείται αντίδραση στον Ολυμπιακό – Το ζητούμενο ενόψει Γουέστ Χαμ, Αστέρα – Ώρα… κρίσης για Μαρτίνεθ

Απαιτείται αντίδραση ενάντια στον Ολυμπιακό – Το σημαντικό προς εξέταση πριν τον αγώνα με τη Δυτική Χάμ, τον Αστέρα – Ώρα… κρίσης για τον Μαρτίνεθ.

Ζητείται αντίδραση στον Ολυμπιακό – Το ζητούμενο ενόψει Γουέστ Χαμ, Αστέρα – Ώρα… κρίσης για Μαρτίνεθ


Διαφ.

Μπορεί οι Ερυθρόλευκοι να υπέστησαν βαριά ήττα από τον ΠΑΟΚ στο ντέρμπι του Φαλήρου και πλέον στόχος είναι η ηρεμία ενόψει των κρίσιμων αναμετρήσεων που ακολουθούν σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Ολυμπιακός: Βαρύ είναι το κλίμα στους Ερυθρόλευκους μετά την ήττα με 2-4 από τον ΠΑΟΚ, με το σύνολο του Ντιέγκο Μαρτίνεθ, που ανέλαβε όλη την ευθύνη για την εικόνα της ομάδας, να εμφανίζεται αγνώριστο και παρά τα βήματα που έχουν γίνει ο Ισπανός τεχνικός καταλαβαίνει πως είναι σε μια ομάδα που δεν ανέχεται τέτοια αποτελέσματα και θα κριθεί αυστηρά στα επόμενα παιχνίδια.

Πλέον οι Πειραιώτες καλούνται να βγάλουν αντίδραση μέχρι την διακοπή των Εθνικών, έχοντας μπροστά τους δύο δύσκολα παιχνίδια με Γουέστ Χαμ και Αστέρα Τρίπολης, σε Ευρώπη και Ελλάδα, ενώ ο Ολυμπιακός πλέον σε σχέση με το παιχνίδι με τα Σφυριά θα έχει στη διάθεσή του τον Ορτέγκα, που κόπηκε από το ντέρμπι, αλλά και τον Ντόη, που εξέτισε την ποινή του και μένει να φανεί αν ο Φρέιρε θα είναι έτοιμος από το πρόβλημα τραυματισμού που έχει.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ξεκάθαρος Βαρούχας για πέναλτι ΠΑΟΚ και ΑΕΚ – Πρώτη φορά το είδα αυτό με τις γραμμές – Ξεγελάστηκε με Αράο


 


Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: