Νικολακόπουλος: "Η μόνη λύση για τον Ολυμπιακό είναι να συνέλθει όσο μπορεί πιο γρήγορα"


Νικολακόπουλος: “Η μόνη λύση για τον Ολυμπιακό είναι να συνέλθει όσο μπορεί πιο γρήγορα”


Διαφ.

Οι Ερυθρόλευκοι γνώρισαν βαριά ήττα από τον ΠΑΟΚ στο Φάληρο και ο έμπειρος ρεπόρτερ έκανε το δικό του σχόλιο για την αναμέτρηση, αλλά αναφέρθηκε και στα νέα της επόμενης ημέρας.

Ολυμπιακός: Για τα τελευταία νέα των Ερυθρόλευκων μετά την βαριά ήττα από τον ΠΑΟΚ μίλησε ο Κώστας Νικολακόπουλος στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 χαρακτηρίζοντας από τις πιο δύσκολες βραδιές που ακολούθησε το ντέρμπι με τους Θεσσαλονικείς και σημείωσε ότι η… μαγκιά του Μαρτίνεθ και των παικτών είναι να σηκώσουν γρήγορα κεφάλι.

Παράλληλα είπε ότι ο Ισπανός τεχνικός και οι παίκτες της ομάδας μαζεύουν τα… συντρίμμια από το χθεσινό ματς, γιατί έχουν μία πολύ δύσκολη αποστολή την Πέμπτη στο Λονδίνο κόντρα στη Γουέστ Χαμ, ενώ ανέφερε πως ο ο ΠΑΟΚ είναι μία ομάδα ικανή για το καλύτερο αλλά και για το χειρότερο, υπενθυμίζοντας ότι τον περασμένο Γενάρη είχε κερδίσει σε δύο ματς μέσα σε 4 μέρες τον Παναθηναϊκό με συνολικό σκορ 5-0 και πως οι Πράσινοι μπόρεσαν να συνέλθουν κάτι που πρέπει να κάνει και ο Ολυμπιακός.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Φάπα από Ηλία Σπάθα για το πέναλτι στο Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ – “Δεν χωράει αμφιβολία – Σωστά ακυρώθηκε το γκολ” (ΒΙΝΤΕΟ)


Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: