Δικαίωση ΑΕΚ! Παραπέμπονται Τσαγκαράκης και Φωτιάς για τη διαιτησία στο ματς με Κηφισιά


Δικαίωση ΑΕΚ! Παραπέμπονται Τσαγκαράκης και Φωτιάς για τη διαιτησία στο ματς με Κηφισιά


Διαφ.

Πολλά ήταν τα παράπονα της Ένωσης στην αναμέτρηση με την Κηφισιά και φαίνεται ότι δίκαια φώναζε για τις αποφάσεις Τσαγκαράκη και Φωτιά, μιας και οι δύο διαιτητές πήραν παραπεμπτική βαθμολογία για το γεγονός ότι δεν καταλογίστηκε πέναλτι σε ανατροπή του Λιβάι Γκαρσία.

ΚΕΔ: Πολλά ήταν τα παράπονα της ΑΕΚ για τις αποφάσεις του διαιτητή Τσαγκαράκη, αλλά και του VAR που βρισκόταν ο Φωτιάς στον αγώνα με την Κηφισιά για μη καταλογισμό πέναλτι στον Λιβάι, αλλά και για χέρι του Τετέι στη φάση της ισοφάρισης των γηπεδούχων.

Μάλιστα η ΚΕΔ το μεσημέρι της Δευτέρας (6/11) συμφώνησε  πως όντως έπρεπε να καταλογιστεί πέναλτι στην ανατροπή του Λιβάι Γκαρσία και καθώς ο Τσαγκαράκης δεν κλήθηκε από τον Φωτιά στο VAR για να τσεκάρει τη φάση με αποτέλεσμα οι δύο Έλληνες διαιτητές να πάρουν παραπεμπτική βαθμολογία από τον Σταύρο Μάνταλο που ήταν ο παρατηρητής διαιτησίας στο συγκεκριμένο ματς.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ο Ολυμπιακός ψάχνει τον… νέο Γκουαρδιόλα, ενώ χρειάζεται έναν Καπέλο ή Κόντε – Διπλό “κάζο” το θεωρητικό 2-7!


 


Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: