Επιχείρηση… ανασύνταξη από Μαρτίνεθ – Αυτά είπε στους παίκτες του Ολυμπιακού μετά την ήττα από τον ΠΑΟΚ


Επιχείρηση… ανασύνταξη από Μαρτίνεθ – Αυτά είπε στους παίκτες του Ολυμπιακού μετά την ήττα από τον ΠΑΟΚ


Διαφ.

Ομιλία προς τους παίκτες των Ερυθρόλευκων έκανε ο Ισπανός τεχνικός μετά τη βαριά ήττα από τον Δικέφαλο του Βορρά ζητώντας τους να αντιδράσουν απέναντι στη Γουέστ Χαμ, ενώ ανέλαβε και την ευθύνη.

Ντιέγκο Μαρτίνεθ: Ήττα σοκ υπέστη ο Ολυμπιακός από τον ΠΑΟΚ στο Φάληρο, κάτι που κάνει πολύ δύσκολη την διαχείρισή της, με τον Ισπανό τεχνικό να προσπαθεί να εμψυχώσει τους παίκτες του, μιας και είναι η πρώτη φορά στους 4 μήνες που είναι στην ομάδα που έχει τόσο πολύ βάρος στις πλάτες του.

Μάλιστα ο ίδιος μετά το τέλος του αγώνα με τον ΠΑΟΚ μίλησε στους ποδοσφαιριστές στα αποδυτήρια και, αρχικά, ανέλαβε την ευθύνη για την ήττα, όπως έκανε και στη συνέντευξη Τύπου λέγοντας: “Αναλαμβάνω την ευθύνη για την ήττα, εγώ φταίω“.

Αυτό που πρέπει να κάνουμε τώρα είναι να αντιδράσουμε. Έχουμε μπροστά μας τον αγώνα με τη Γουέστ Χαμ στην Αγγλία και θα πρέπει να παρουσιαστούμε όπως πρέπει. Ψηλά το κεφάλι, να δουλέψουμε σκληρά και να αφήσουμε πίσω μας αυτή την ήττα. Επαναλαμβάνω, δεν πρέπει να σκύψουμε το κεφάλι. Χρειάζεται να αντιδράσουμε άμεσα και να δείξουμε καλό πρόσωπο στο ματς στο Λονδίνο“, είπε ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ.

  Συγκινητικό μήνυμα του μικρού Γιαννάκη! "Με αγαπάτε και θα περπατήσω!"

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Φάπα από Ηλία Σπάθα για το πέναλτι στο Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ – “Δεν χωράει αμφιβολία – Σωστά ακυρώθηκε το γκολ” (ΒΙΝΤΕΟ)


Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: