Γελάνε στον ΠΑΟ με τις φήμες για Βιλντόζα – Διαψεύδει και ο ατζέντης του – Επιστρέφει άμεσα!


Γελάνε στον ΠΑΟ με τις φήμες για Βιλντόζα – Διαψεύδει και ο ατζέντης του – Επιστρέφει άμεσα!


Διαφ.

Οι παίκτες του Τριφυλλιού έχουν την τιμητική τους σε δημοσιεύματα, τα οποία δεν έχουν καμία βάση.

Ο Παναθηναϊκός υποδέχθηκε τον Κέντρικ Ναν και ο Αμερικανός θα ενταχθεί αμέσως στην ομάδα, όπως αποκάλυψε και ο Εργκίν Αταμάν. Το Τριφύλλι προετοιμάζεται για τη μεγάλη μάχη κόντρα στην Άλμπα Βερολίνου επί γερμανικού εδάφους, την ώρα που ακόμη ένα αβάσιμο δημοσίευμα εμφανίστηκε από την Ιταλία. Συγκεκριμένα, αναφέρθηκε πως ο Αργεντινός ψάχνεται για να φύγει από τον ΠΑΟ αλλά κάτι τέτοιο δεν ισχύει.

«Έχει συμβόλαιο 1,8 εκατ. ευρώ και δεν θα είναι διαθέσιμος ως τις 2 Ιανουαρίου, που αρχίζει ο δεύτερος γύρος στην Ευρωλίγκα. Όμως θα είναι αντικείμενο εξέτασης, δεδομένου ότι δεν υπάρχουν πολλές περιπτώσεις παικτών που ταιριάζουν στην Αρμάνι Μιλάνο. Είναι αναγκαία μια προσθήκη. Ο Χουάν Νούνιες έχει δείξει τα διαπιστευτήριά του στις μικρές εθνικές ομάδες. Είναι ένα ρίσκο, αλλά θα μπορούσε να έρθει αμέσως», τονίζει χαρακτηριστικά ο Ιταλός δημοσιογράφος Φαμπρίτσιο Λορέντσι.

  Πρόβλημα και με Σλούκα στον Παναθηναϊκό!

Στον Παναθηναϊκό δεν έχουν διάθεση ούτε καν να σχολιάσουν την είδηση, μιας και ο Λούκα Βιλντόζα είναι αναπόσπαστο κομμάτι του πλάνου του Αταμάν και ο πολύπειρος γκαρντ έχει βάλει πλώρη για την επιστροφή του στα παρκέ. Παράλληλα, δουλεύει εντατικά ώστε να βρίσκεται στην αποστολή για την αναμέτρηση με την Άλμπα Βερολίνου. 

Την ίδια ώρα τις φήμες διέψευσε και ο ατζέντης του παίκτη, γράφοντας: «Θα ήταν καλό αν μια φορά κάποιος κάνει σωστά τη δουλειά του στα “media” (αν αποκαλούνται έτσι). Έτσι αυτά τα ανόητα ψέματα δεν θα υπήρχαν. Λανθασμένη πληροφορία».


Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: