Νικολακόπουλος: "Την έχει πατήσει ο Ολυμπιακός με Ιμπόρα-Φρέιρε"


Νικολακόπουλος: “Την έχει πατήσει ο Ολυμπιακός με Ιμπόρα-Φρέιρε”


Διαφ.

Οι Ερυθρόλευκοι προετοιμάζονται για τον δύσκολο αγώνα στο Λονδίνο με τη Γουέστ Χαμ και ο Ισπανός τεχνικός βλέπει τα πράγματα να γίνονται πιο δύσκολα μιας και δεν μπορεί να βασιστεί σε παίκτες που είχε επιλέξει ο ίδιος το καλοκαίρι.

Ολυμπιακός: Για τα τελευταία νέα των Ερυθρόλευκων μίλησε στον αέρα του bwinΣΠΟΡ FΜ 94,6 ο Κώστας Νικολακόπουλος αναφέροντας αρχικά πως ο Καμαρά λογικά δεν θα κληθεί στο Κόπα Άφρικα τον Ιανουάριο, κάτι που θα είναι μια καλή εξέλιξη για τον Ολυμπιακό, ενώ αντίθετα ο Ελ Κααμπί θα απουσιάσει εκείνη την περίοδο.

Παράλληλα για τη βαριά ήττα των Ερυθρόλευκων από τον ΠΑΟΚ είπε ότι κατά τη γνώμη του, ανεξάρτητα από τα όποια λάθη έγιναν από τον προπονητή, κρίθηκε από τις κακές αντιδράσεις των Ποντένσε, Πασχαλάκη και Πορόζο σε τρεις στιγμές, σημειώνοντας ότι με βάση του τι έχει γίνει μέχρι τώρα στο γήπεδο και όχι στα δικαστήρια, η βαθμολογία έχει τους Πειραιώτες και τον Παναθηναϊκό με 22 βαθμούς, ενώ ακολουθούν ΑΕΚ και ΠΑΟΚ με 21 και 20 αντίστοιχα.

Τέλος, κατέληξε πως ο Ολυμπιακός την έχει… πατήσει με τον Ιμπόρα και Φρέιρε λόγω των πολύ σοβαρών τραυματισμών τους, μιας και ο Αργεντίνος στόπερ θα λείπει δύο μήνες, ενώ ο Ισπανός σε δυόμισι μήνες έχει παίξει τρεις φορές αλλαγή, τονίζοντας πως οι δύο παίκτες μπορεί να μην έβγαλαν ποτέ μάτια, αλλά ήταν βασικοί στο πλάνο του προπονητή.

  Αποκαλύψεις στο βίντεο Μαρσιάλ-Ηλιόπουλου! Μαγεία και κατακτήσεις

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: “Καλύτερο ρόστερ από όλους ο ΠΑΟΚ, αν πάρει τίτλο θα μείνει ο Λουτσέσκου – Η δήλωση Μαρτίνεθ δείχνει εξελίξεις”


Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: