Αυτά τα δεδομένα για την ενδεκάδα της ΑΕΚ ενόψει Μαρσέιγ – Τι ετοιμάζει ο κόσμος για τους Μασσαλούς


Αυτά τα δεδομένα για την ενδεκάδα της ΑΕΚ ενόψει Μαρσέιγ – Τι ετοιμάζει ο κόσμος για τους Μασσαλούς


Διαφ.

Η Ένωση προετοιμάζεται για το κρίσιμο παιχνίδι κόντρα στη γαλλική ομάδα και ο Αργεντίνος τεχνικός έχει κάνει τις πρώτες σκέψεις του σχετικά με την ενδεκάδα που θα χρησιμοποιήσει στη δύσκολη αναμέτρηση.

ΑΕΚ: Για τις ετοιμασίες ενόψει Μαρσέιγ τόσο στο αγωνιστικό, όσο και στο… εξωαγωνιστικό κομμάτι μίλησε ο Γιώργος Τσακίρης στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6, σημειώνοντας αρχικά πως το βασικότερο ερώτημα όσον αφορά στις επιλογές του Αλμέιδα είναι η θέση που θα παίξει ο Πινέδα, αν θα δώσει φανέλα βασικού στους Γκατσίνοβιτς, Αραούχο και αν θα προτιμήσει ον πιο φρέσκο Άμραμπατ αντί του Ελίασον.

Για το κλίμα… πάρτι που θα υπάρχει πριν τον αγώνα της OPAP Arena σημείωσε ότι οι οπαδοί της ΑΕΚ περιμένουν σαν… τρελοί να ανταποδώσουν τη φιλοξενία της Μασσαλίας και για αυτό θα υπάρχει… πάρτι στη Νέα Φιλαδέλφεια το βράδυ της Τετάρτης, ενώ και την Πέμπτη θα υπάρξουν κοινές δράσεις που θα κορυφωθούν με πορεία προς το γήπεδο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: “Καλύτερο ρόστερ από όλους ο ΠΑΟΚ, αν πάρει τίτλο θα μείνει ο Λουτσέσκου – Η δήλωση Μαρτίνεθ δείχνει εξελίξεις”


Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: