Ζέρβας: ’’Η απουσία του Σίκμα οδηγεί σε αλχημείες και δημιουργεί… θολούρα στον Ολυμπιακό!’’ (ΒΙΝΤΕΟ)


Ζέρβας: ’’Η απουσία του Σίκμα οδηγεί σε αλχημείες και δημιουργεί… θολούρα στον Ολυμπιακό!’’ (ΒΙΝΤΕΟ)


Διαφ.

Ο ρεπόρτερ του Ολυμπιακού στάθηκε στη λειψανδρία των ψηλών για τον Γιώργο Μπαρτζώκα.

Ο Ολυμπιακός προετοιμάζεται για τον αγώνα με την Μπασκόνια και οι ερυθρόλευκοι ψάχνουν αντίδραση μετά την ήττα από τη Φενέρμπαχτσε. Ο Γιώργος Μπαρτζώκας δε θα έχει στη διάθεσή του τον Λουκ Σίκμα για ακόμη ένα ματς, με τον 34χρονο να επανέρχεται σε φουλ ρυθμούς προπονήσεων από την επόμενη εβδομάδα και μετά. Παράλληλα, αμφίβολος παραμένει ο Νίκολα Μιλουτίνοφ και η συμμετοχή του θα κριθεί τις ερχόμενες ώρες.

Στο θέμα των ψηλών εστίασε και ο Νίκος Ζέρβας, με τον ρεπόρτερ του Ολυμπιακού να σχολιάζει την επικαιρότητα στον Bwin ΣΠΟΡ ΦΜ 94,6. Ανέφερε πως η απουσία του Σίκμα οδηγεί σε αλχημείες στο «4», με τον Παπανικολάου να καλείται να καλύψει το κενό και ο παραπάνω χρόνος που παίρνουν συγκεκριμένοι παίκτες φέρνει λάθη και θολούρα. Για το ενδεχόμενο κάποιας μεταγραφής, δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο αλλά δεν έχει ληφθεί και κάποια οριστική απόφαση από το στρατόπεδο των νταμπλούχων Ελλάδας.

  Ο... Μαρσιάλ του ΠΑΟΚ που κανείς δεν υπολογίζει - Θα τον αλλάζει επίπεδο!

Ακούστε το ηχητικό:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: “Πάγωσε” τη μεταγραφή ο Μπαρτζώκας – Ατακάρα για Αγγελόπουλους – “Να δω τι θα κάνουν οι βόμβες μεγατόνων”!


Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: