Ασύλληπτη αυτοκτονία Γιουνάιτεντ σε ματσάρα με 7 γκολ! – Πέρασε με Κέιν η Μπάγερν, γκολ ο Μπακαμπού (Vid)


Ασύλληπτη αυτοκτονία Γιουνάιτεντ σε ματσάρα με 7 γκολ! – Πέρασε με Κέιν η Μπάγερν, γκολ ο Μπακαμπού (Vid)


Διαφ.

H Κοπεγχάγη “ξέρανε” τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με 4-3 στο ματς της χρονιάς! Δείτε όλα τα αποτελέσματα και τα γκολ στα ματς του Champions League.

Champions League: Απίθανα πράγματα στη Δανία, με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να δέχεται δύο γκολ στα τελευταία λεπτά και να γνωρίζει οδυνηρή ήττα με 4-3 από την Κοπεγχάγη!

Με το… τρελό αυτό αποτέλεσμα, οι Δανοί προσπέρασαν τους Άγγλους στη βαθμολογία (ισόβαθμοι με τη Γαλατασαράι στους 4 πόντους, ενώ η Γιουνάιτεντ έμειναν στους 3) και τους έφεραν σε ακόμα πιο δύσκολη θέση.

 
 

Χάρη σε δύο γκολ του Κέιν, η Μπάγερν νίκησε 2-1 τη Γαλατασαράι και εξασφάλισε την πρώτη θέση του ομίλου της, σε ένα ματς που οι Τούρκοι μείωσαν με τον Μπακαμπού, ενώ ο ίδιος παίκτης έχασε ευκαιρία για να ισοφαρίσει στις καθυστερήσεις!

Την πρόκριση στην επόμενη φάση εξασφάλισαν επίσης οι Ρεάλ (3-0 τη Μπράγκα) και Ίντερ (1-0 τη Σάλτσμπουργκ), ενώ κοντά στο να πετύχει είναι και Άρσεναλ, μετά τη σημαντική νίκη της με 2-0 επί της Σεβίλλης. Μεγάλη νίκη με 1-0 πήρε και η Αϊντχόφεν κόντρα στη Λανς.

  Φοβερή Λεβερκούζεν και “ντόρτια” - Nίκη με… άρωμα Τουρκίας η Μπενφίκα (Vd)

Περισσότερα σε λίγο…

 
 


Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: