Όλα για… όλα η ΑΕΚ για πρόκριση στο Άμστερνταμ – Το μεγάλο… ατού της Ένωσης


Όλα για… όλα η ΑΕΚ για πρόκριση στο Άμστερνταμ – Το μεγάλο… ατού της Ένωσης


Διαφ.

Η Ένωση δεν τα κατάφερε στον αγώνα με Μαρσέιγ, γνωρίζοντας την ήττα, όμως δεν χάθηκε αφού συνεχίζει να έχει στα… πόδια της την υπόθεση πρόκριση στο Conference League.

Γιώργος Τσακίρης: Για την καλή εικόνα της ΑΕΚ στα εκτός έδρας παιχνίδια της στην Ευρώπη μίλησε ο έμπειρος ρεπόρτερ στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 κάτι που μπορεί να ην βοηθήσει στον “τελικό” με τον Άγιαξ στο Άμστερνταμ και στο τέλος να της δώσει την πρόκριση στο Conference League.

«Χθες η ΑΕΚ δεν μπορούσε να πάρει περισσότερα από το παιχνίδι με τη Μαρσέιγ. Την περίμενα λίγο καλύτερη, μου φάνηκε λίγο υποτονική στο βλέμμα, αλλά δεν μπορώ να πω ότι δεν το πάλεψε. Έπαιξε καλά για ένα διάστημα, πίεσε σωστά, αλλά δεν μπόρεσε να βρει γκολ, ειδικά στη φάση του Λιβάι Γκαρσία. Ο Γκατούζο παρέταξε μια ομάδα που δεν μπήκε με λύσσα να κερδίσει, αλλά ήταν πολύ συμπαγής στην άμυνα και μετά το γκολ έπαιξε κλειστά και χτύπησε στις αντεπιθέσεις.

Η ΑΕΚ, πάντως, εξακολουθεί να έχει την τύχη στα χέρια της και το πιο πιθανό είναι να πηγαίνει για δύο αποτελέσματα στο Άμστερνταμ. Ίσως, δε, με τον τρόπο που παίζει να έχει μεγαλύτερη τύχη εκτός έδρας παρά εντός. Τα καλύτερα παιχνίδια της τα έχει κάνει εκτός έδρας, με Ντιναμό, Αντβέρπ, Μπράιτον, αλλά ακόμη και με τη Μαρσέιγ που έχασε», είπε ο Γιώργος Τσακίρης.

  Προβληματισμός Λουτσέσκου! "Ξεμένει" στην ομάδα... τελειωμένος παίκτης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ο Μαρτίνεθ δικαιώνει τον Μπαρτζώκα και ο Ρέτσος κάνει για δύο στον Ολυμπιακό – Απάντησε ο Ορτέγκα!


Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: