Αλλάζει τα πάντα ο Μάντζιος στην άμυνα του Άρη λόγω των τραυματισμός – Σκέψεις για νέο σύστημα


Αλλάζει τα πάντα ο Μάντζιος στην άμυνα του Άρη λόγω των τραυματισμός – Σκέψεις για νέο σύστημα


Διαφ.

Ο Άρης ολοκληρώνει την προετοιμασία του για το ματς με το Βόλο, με τον Άκη Μάντζιο να έχει ως μεγάλο πονοκέφαλο την άμυνα.

 

Άρης: Ο Άρης ολοκληρώνει την προετοιμασία του για το ματς με το Βόλο, με τον Άκη Μάντζιο να έχει ως μεγάλο πονοκέφαλο την άμυνα. Οι απουσίες των τραυματιών Βέλεθ, Δεληζήση, Οντουμπάτζο, Ματαρίτα και, λογικά, του Φεράρι, καθώς και του τιμωρημένου Φαμπιάνο, έχουν αφήσει τον Έλληνα τεχνικό με μόλις τρεις διαθέσιμους αμυντικούς, δύο εκ των οποίων (Μοντόγια, Φατόρε) είναι πλάγιοι μπακ. Στις δοκιμές της εβδομάδας δοκιμάστηκε σχηματισμός  με τριάδα στην άμυνα, που ίσως εξελιχθεί και σε αναγκαστική επιλογή.

Με ρίσκο βέβαια, αφού γενικώς η ομάδα δεν έχει “δουλέψει” σε αυτό το σύστημα, αλλά… τέτοια ώρα τέτοια λόγια. Πάντως, είναι πολύ πιθανό, οι υπόλοιπες επιλογές την ενδεκάδας να έχουν άμεση σχέση με το εξής: σε περίπτωση που ο σχηματισμός με τρεις πίσω φανεί προβληματικός, να μπορεί να αλλάξει σε τετράδα, με κάποιες εσωτερικές αλλαγές.

Αυτός είναι και ο λόγος, που ίσως δούμε έναν Άρη με ενισχυμένη μεσαία γραμμή, ώστε αν παραστεί ανάγκη, ένας από τους χαφ, να γυρίσει το κέντρο της άμυνας ως παρτενέρ του Μπράμπετς.

  Πρώτες αλλαγές Μεντιλίμπαρ μετά την γκέλα - Έκπληξη στην άμυνα και η 11αδα

Πηγή: sfina.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ο Μαρτίνεθ δικαιώνει τον Μπαρτζώκα και ο Ρέτσος κάνει για δύο στον Ολυμπιακό – Απάντησε ο Ορτέγκα!


Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: