Η τελευταία ταχύτητα – Η Άλμπα ήταν ό,τι χρειαζόταν ο Παναθηναϊκός – Γεμίζει τα κύτταρα του με αυτοπεποίθηση


Η τελευταία ταχύτητα – Η Άλμπα ήταν ό,τι χρειαζόταν ο Παναθηναϊκός – Γεμίζει τα κύτταρα του με αυτοπεποίθηση


Διαφ.

Στην Κωνσταντινούπολη, γνωστή για την αδιανόητη κίνηση και τις τεράστιες ουρές της, ο Παναθηναϊκός μετά βίας έβαλε τέταρτη ταχύτητα. Στη μικρή καλλιτεχνούπολη του Γκαουντί, τα ίδια και χειρότερα. Φενέρμπαχτσε και Μπαρτσελόνα είχαν την σκληράδα και τη μέθοδο να αναδείξουν τις αδυναμίες του – στη Βαρκελώνη δε πήγε χωρίς δύο γκαρντ.

Έπρεπε τελικά οι πράσινοι να βγουν στις φιλικές ευθείες των autobahn του Βερολίνου για να σανιδώσουν το γκάζι και να βάλουν ως και την τελευταια ταχύτητα απέναντι στο χωρίς τροχονόμους μπάσκετ της Άλμπα. Σπάνιο, γιατί δεν προβλέπεται να ξανασυμβεί, όχι τουλάχιστον χωρίς αντίσταση. Χρήσιμο, στη φάση που βρίσκεται αυτή τη στιγμή το τριφύλλι.

Το ταλέντο, γνωστό εκ των προτέρων, ήταν 80-20 στην πράσινη πλευρά. Η φετινή, αποστραγγισμένη από ποιότητα Άλμπα, δεν έχει τα όπλα για να κοιτάξει στα μάτια τον φετινό Παναθηναϊκό σε παιχνίδι υψηλού τέμπο, όπως δηλαδή της αρέσει να παίζει. Στη θεωρία ο Παναθηναϊκός θα κοιτούσε να επιβραδύνει το ματς, να μην παίξει το παιχνίδι της.

  Ατάκα από Θεσσαλονίκη για ΠΑΟΚ και τα πιτσιρίκια από τις ακαδημίες!

Η συνέχεια ΕΔΩ


Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: