Λοντίγκιν αντί Μπρινιόλι με Κηφισιά – Δεν έχει να κάνει με το λάθος στη Ρεν – Τι ισχύει για Χουάνκαρ


Λοντίγκιν αντί Μπρινιόλι με Κηφισιά – Δεν έχει να κάνει με το λάθος στη Ρεν – Τι ισχύει για Χουάνκαρ


Διαφ.

Τα τελευταία νέα στο “πράσινο στρατόπεδο” εν όψει Κηφισιάς.

Ο Τάσος Νικολογιάννης αναφέρθηκε μέσω του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 στις αλλαγές που ετοιμάζει ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς για την αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με την Κηφισιά.

Ο ρεπόρτερ του Tριφυλλιού, μιλώντας στον Γιάννη Σταυρόπουλο, ανέφερε ότι ο Λοντίγκιν θα είναι πιθανότατα κάτω από τα δοκάρια, επισημαίνοντας ότι αυτή η κίνηση δεν σχετίζεται με το λάθος του Μπρινιόλι κόντρα στη Ρεν. Διότι έχει αποφασιστεί από την αρχή της σεζόν ότι θα δοθούν ματς στον 33χρονο γκολκίπερ, ο οποίος έχει παίξει ξανά μετά από ευρωπαϊκές υποχρεώσεις των Πρασίνων.

Σένκεφελντ και Γεντβάι θα είναι το δίδυμο στα στόπερ, με τον Κώτσιρα να παίρνει φανέλα βασικού στα δεξιά, ενώ ο Μλαντένοβιτς θα είναι αριστερά. Άλλωστε δεν υπάρχει και άλλη επιλογή. Ρούμπεν, Τσέριν και Τζούριτσιτς θα είναι η τριάδα στα χαφ, με τους Μαντσίνι, Βέρμπιτς να παίζουν στα «φτερά», ενώ ο Σπόραρ θα ξεκινήσει στην κορυφή.

Παράλληλα, σε ό,τι αφορά την περίπτωση του Χουάνκαρ, ανέφερε ότι ίσως μετά τη διακοπή να ξεκινήσει τρέξιμο, ενώ επεσήμανε ότι θέλει χρόνο για να βρεθεί ακόμη στο επιθυμητό επίπεδο. Παράλληλα, ανέφερε ότι ο Ισπανός τεχνικός «έχει ενοχληθεί από την έλλειψη ανθρωπιάς από την άλλη πλευρά».

  Από τι θα φανεί πότε θα είναι έτοιμος ο Μαρσιάλ - "Δικαιολογίες του Πιζάρο"

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Επιστροφή Κουρμπέλη σε άλλη μεγάλη ομάδα και ως… στόπερ – Ρίσκο 10 εκατ. από Μαρινάκη, δικαίωση Κορδόν


Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: