Πετρίδης: "Σεληνιασμένος Μήτογλου, δεν υπάρχουν πολλά καλύτερα 4άρια – Άλλαξε το μομέντουμ ο Βιλντόσα"


Πετρίδης: “Σεληνιασμένος Μήτογλου, δεν υπάρχουν πολλά καλύτερα 4άρια – Άλλαξε το μομέντουμ ο Βιλντόσα”


Διαφ.

Ο Γιώργος Πετρίδης στάθηκε στις πολλές λύσεις που διαθέτει ο Παναθηναϊκός μια έκανε ειδική μνεία τόσο στους οπαδούς του που βρέθηκαν στη Γερμανία, όσο και στον Ντίνο Μήτογλου!

Θέμα -μεγάλης- ποιότητας έθεσε μέσω του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Γιώργος Πετρίδης, αναφερόμενος στην πολύ καλή εμφάνιση και τη νίκη του Παναθηναϊκού κόντρα στην Άλμπα Βερολίνου, ξεχωρίζοντας παράλληλα την απόδοση του Ντίνου Μήτογλου.

«Ήταν ένα καλό βράδυ για τον Παναθηναϊκό, τον βόλεψε και ο αφελής τρόπος που έπαιξε η Άλμπα. Γενικότερα δυσκολευόταν πάρα πολύ μαζί της και στο ΟΑΚΑ ακόμα. Έδειξε να αποκτάει ρυθμό, τις συνεργασίες που περιμέναμε να δούμε ανάμεσα σε κοντού και ψηλούς, πρόσφερε και θέαμα στο συγκεκριμένο ματς. Δεν πέτυχε την κατοστάρα που περιμέναμε, αλλά έσπασε μια σειρά από ρεκόρ.

Ακόμα και στα διαστήματα που έδειχνε να βραχυκυκλώνει, βγήκαν μπροστά παίκτες όπως ο Μήτογλου, ο Σλούκας και ο Γκραντ και καθάρισαν. Ειδικά ο Μήτογλου είναι… σεληνιασμένος και παίζει με τρομερή αυτοπεποίθηση, δεν μπορώ να βρω πολλά καλύτερα 4άρια από αυτόν. Πλέον ο Παναθηναϊκός έχει τρομερή ποιότητα, όταν επιστρέψουν όλοι, θα φανεί ακόμα περισσότερο αυτό στο παρκέ», σχολίασε σχετικά.

Παράλληλα, ο ρεπόρτερ του σταθμού σημείωσε ότι η «Μερσέντες Μπεντς Αρένα» ήταν ένα… μικρό ΟΑΚΑ προχθές, με παραπάνω από 2.000 φίλους του «τριφυλλιού» να δημιουργούν συγκλονιστική ατμόσφαιρα και να προσφέρουν τρομερή ώθηση στην ομάδα.

  Γιουβέντους – Κόντε: Το σοκ, το βέτο και από το «σκάσε μαλ…» στο… δάχτυλο!

Ο Πετρίδης επισήμανε πως ο Μπαλτσερόφσκι δείχνει σταθερά ανεβασμένος στα τελευταία ματς και κατέγραψε το γεγονός ότι ο Βιλντόσα άλλαξε το μομέντουμ στο πρώτο μέρος, φανερώνοντας στοιχεία που περιμένει από αυτόν ο Παναθηναϊκός.

Ενώ εξήγησε τη σημασία που έχει για τους «πράσινους» να κερδίσουν αρχικά την Ζαλγκίρις Κάουνας αλλά και τις Βίρτους Μπολόνια-Βαλένθια, που επίσης υποδέχεται και να κάνει το 3×3, σε βαθμολογικό και ψυχολογικό επίπεδο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: “Νέος Τσαρτσαρής ο Μήτογλου, γι’ αυτό δεν πήγε Ολυμπιακό – Πίεση σε Γκάι, έρχεται μεταγραφή για 2 μήνες”


Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: