Το μεγάλο κέρδος της νίκης του ΠΑΟ με Κηφισιά – Ο παίκτης… κλειδί και η διαφορά από την περσινή πορεία


Το μεγάλο κέρδος της νίκης του ΠΑΟ με Κηφισιά – Ο παίκτης… κλειδί και η διαφορά από την περσινή πορεία


Διαφ.

Οι Πράσινοι κατάφεραν και πήραν πολύ σημαντική νίκη στο παιχνίδι κόντρα στην Κηφισιά και συνέχισαν στην κορυφή του πρωταθλήματος, με την πορεία τους να θυμίζει την περσινή σεζόν, όμως φέτος τα πράγματα είναι διαφορετικά.

Νίκος Αθανασίου: Για το γεγονός ότι η φετινή πορεία του Παναθηναϊκού στο πρωτάθλημα είναι πιο σημαντική από την περσινή που στον πρώτο γύρο μετρούσε 12 νίκες μίλησε στον αέρα του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο έμπειρος ρεπόρτερ, ενώ στάθηκε και στο πόσο σημαντικό ήταν το διπλό απέναντι στην Κηφισιά.​

«Ο Παναθηναϊκός έκανε τη δουλειά. Δεν ήταν εντυπωσιακός, αλλά ουσιαστικός και με απόλυτη ψυχραιμία στο παιχνίδι του. Οι συνθήκες δεν ήταν εύκολες, γιατί υπήρχε πνευματική και σωματική κούραση μετά την ήττα από τη Ρεν. Σε τέτοια ματς χρειάζεται ηρεμία και ποιότητα.

 

Ο Μαντσίνι έκανε μάλλον το καλύτερο παιχνίδι του με τον Παναθηναϊκό και όχι μόνο με το γκολ που πέτυχε. Παράλληλα επιβεβαιώθηκε η ευλογία να έχεις δύο σπουδαίους τερματοφύλακες με τη μεγάλη επέμβαση του Λοντίγκιν στο σουτ του Πρίτσα. Κι ο Ρούμπεν ήταν πολύ καλός μετά από καιρό.

Η φετινή πορεία του Παναθηναϊκού στον πρώτο γύρο έχει μεγαλύτερη αξία από την περσινή, γιατί σε αντίθεση με πέρσι έχει να διαχειριστεί δύο παιχνίδια την εβδομάδα, ενώ φέτος έχει καταφέρει με επιτυχία να κρατήσει δύο καρπούζια στην ίδια μασχάλη», είπε ο Νίκος Αθανασίου.

  Ο Κετσπάγια, ο Ράμος που δεν θέλει και η... Βίσση - Η ανάκριση του Ντέμη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Θα βλέπει “εφιάλτες” με Μαντσίνι – Έκανε την Κηφισιά… Ρεν και τη νίκησε – Διπλή κίνηση ματ από Γιοβάνοβιτς


Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: