Έρχεται… Γολγοθάς για τον ΠΑΟΚ μετά τη διακοπή – Ματς κάθε τρεις μέρες που κρίνουν τη… χρονιά


Έρχεται… Γολγοθάς για τον ΠΑΟΚ μετά τη διακοπή – Ματς κάθε τρεις μέρες που κρίνουν τη… χρονιά


Διαφ.

Ο ΠΑΟΚ κέρδισε τον Παναιτωλικό έστω και δύσκολα με 2-1 στην Τούμπα για την 11η αγωνιστική του πρωταθλήματος και έφτασε τις επτά νίκες στο πρωτάθλημα, με τους παίκτες να έχουν τριήμερο ρεπό ελέω της διακοπής για τους αγώνες των εθνικών ομάδων ανά την υφήλιο.

ΠΑΟΚ: Ο ΠΑΟΚ κέρδισε τον Παναιτωλικό έστω και δύσκολα με 2-1 στην Τούμπα για την 11η αγωνιστική του πρωταθλήματος και έφτασε τις επτά νίκες στο πρωτάθλημα, με τους παίκτες να έχουν τριήμερο ρεπό ελέω της διακοπής για τους αγώνες των εθνικών ομάδων ανά την υφήλιο.

Η ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου το απόγευμα της Κυριακής ολοκλήρωσε ένα σερί έξι αγώνων σε 22 μέρες για Ελλάδα και Ευρώπη με εναν απολογισμό τεσσάρων νικών, μιας ισοπαλίας και μιας ηττας, ωστόσο άπαντες γνωρίζουν πως με την επιστροφή στην αγωνιστική δράση υπάρχει ένα ακόμα πιο απαιτητικό σερί αγώνων.

Για την ακρίβεια ο Δικέφαλος έχει μπροστά του ένα ροντέο οκτώ αγώνων σε διάστημα 26 ημερών για τρεις διαφορετικές διοργανώσεις!

  Έσκασε το βίντεο για Μαρσιάλ! Τσίτα τα γκάζια με Ηλιόπουλο

Αρχής γενομένης από το παιχνιδι στις Σέρρες με τον Πανσερραϊκό στις 26 Νοεμβρίου μέχρι και το παιχνιδι της 21ης Δεκέμβρη στην Τούμπα με τον ΟΦΗ, ο ΠΑΟΚ καλείται να δώσει ένα σερί παιχνιδιών, που τα περισσότερα εξ’αυτών ειναι must win, ενώ μέσα σε αυτό το διάστημα θα δώσει και τις δυο τελευταιες χρονικά αναμετρήσεις για τους ομιλους του Conference League πριν την μεγάλη πρόκληση των νοκ άουτ.

Το πρόγραμμα μοιάζει ακόμα πιο βαρύ από την στιγμή που μπαίνει στο «ασπρόμαυρο» καλεντάρι και η διοργάνωση του Κυπέλλου, με τον Δικέφαλο να αντιμετωπίζει στις αρχές του Δεκέμβρη τον Βόλο στην Τούμπα στο πρώτο ματς της φάσης των «16».

Μπορεί να μην υπάρχουν ντέρμπι για τον ΠΑΟΚ σε αυτή την οκτάδα των αγώνων, αλλά ξεχωρίζει στο σερί το μεγάλο παιχνιδι με την Αϊντραχτ Φρανκφούρτης στην Γερμανία στις 30 Νοεμβρίου, που θα κρίνει εν πολλοίς και το αν η ομάδα του Λουτσέσκου θα κατακτήσει την πρώτη θέση στον όμιλο που θα σημάνει και την απευθείας πρόκριση της στην φάση των «16» του Conference League.

Αναλυτικά το πρόγραμμα του ΠΑΟΚ μετά την επιστροφή του από την διακοπή για τις επόμενες 26 μέρες.

  Αταμάν: "Πάμε να πάρουμε το 8ο" - Σλούκας: "Το έχει πει και ο Ομπράντοβιτς"

Κυριακή 26/11 Πανσερραϊκός – ΠΑΟΚ 17:30

Πέμπτη 30/11 Αϊντράχτ – ΠΑΟΚ 22:00

Δευτέρα 04/12 ΠΑΟΚ – Λαμία 18:00

05-07/12 ΠΑΟΚ – Βόλος

Κυριακή 10/12 Αστέρας Τρίπολης – ΠΑΟΚ 20:30

Πέμπτη 14/12 ΠΑΟΚ – Ελσίνκι 19:45

Κυριακή 17/12 Κηφισιά – ΠΑΟΚ 19:30

Πέμπτη 21/12 ΠΑΟΚ – ΟΦΗ 20:30

*Δεν έχει οριστεί επίσημα ακόμα η ακριβής ημερομηνία του ΠΑΟΚ – Βόλος.

Πηγή: sfina.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Εξέλιξη ΣΟΚ με τη δολοφονία Κατσούρη! DNA Έλληνα σεσημασμένου οπαδού της ΑΕΚ σε μαχαίρι με αίμα (Vid)


Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: