Για αυτό είναι διαφορετικός ο φετινός ΠΑΟΚ – Απίστευτη επιθετική πολυφωνία


Για αυτό είναι διαφορετικός ο φετινός ΠΑΟΚ – Απίστευτη επιθετική πολυφωνία


Διαφ.

Μπορεί να μην έχει τον killer στην επίθεση ο ΠΑΟΚ αλλά έχει το δικαίωμα να καμαρώνει για την πολυφωνία στην επίθεση του. 

ΠΑΟΚ: Μπορεί να μην έχει τον killer στην επίθεση ο ΠΑΟΚ αλλά έχει το δικαίωμα να καμαρώνει για την πολυφωνία στην επίθεση του. Ούτε λίγο, ούτε πολύ ο Δικέφαλος μετράει 12 διαφορετικους σκόρερ μέχρι στιγμής στην σεζόν, έχοντας πάρει γκολ από όλους τους επιθετικούς και τους μεσοεπιθετικούς του.

Φυσικά ο Ζίβκοβιτς προηγείται με τα 10 που έχει βάλει μέχρι στιγμής, δευτερος ειναι ο Μπράντον με έξι, ενώ ο Κωνσταντέλιάς έχει τέσσερα. «Συνωστισμός» στην τέταρτη θέση για Κουλιεράκη, Σβαμπ, Τάισον, Οζντόεφ και Σαμάτα που έχουν από τρία, ενώ από δυο μετρούν προς το παρον οι Ντεσπόντοφ και Μουργκ.

Όσον αφορά τους παίκτες που μια φορά μάτωσαν τα διχτυα φέτος, ειναι ο πιο μεγάλος σε ηλικία παίκτης στο ρόστερ μαζί με τον πιο μικρό. Από την μια ο Βιειρινια και από την άλλη ο Στέφανος Τζιμας έχουν σκοράρει από ένα γκολ φέτος, αυξάνοντας τους σκόρερ στους 12 για φέτος, με έναν εντυπωσιακό πλουραλισμό.

  Ξανά θέμα στην Ισπανία ο Μορόν! Τα γκολ, ο Άρης και η... μεταγραφή

Πηγή: sfina.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Κακώς μέτρησε το γκολ του Λιβάι – “Βουτιά” στο Αστέρας-Ολυμπιακός – Χαμός στο Βόλος-Άρης (ΒΙΝΤΕΟ)


Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: