Το… πιστεύουν! Μέσα στην δεκάδα για την κατάκτηση του Conference ο ΠΑΟΚ – Η θέση του


Το… πιστεύουν! Μέσα στην δεκάδα για την κατάκτηση του Conference ο ΠΑΟΚ – Η θέση του


Διαφ.

Ο ΠΑΟΚ είναι ήδη στους «32» του UEFA Europa Conference League και πλέον ο επόμενος στόχος είναι η απευθείας πρόκριση στους «16» της διοργάνωσης.

 

ΠΑΟΚ: Ο ΠΑΟΚ είναι ήδη στους «32» του UEFA Europa Conference League και πλέον ο επόμενος στόχος είναι η απευθείας πρόκριση στους «16» της διοργάνωσης.

Για να το πετύχει αυτό, θα πρέπει στη… χειρότερη, στο επόμενο ματς, με την Άιντραχτ Φρανκφούρτης στη Γερμανία να πάρει τουλάχιστον την ισοπαλία και να νικήσει την Ελσίνκι την τελευταία αγωνιστική της φάσης των ομίλων.

Βέβαια είναι αρκετά νωρίς να γίνεται λόγος για το… πιο κάτω, πολύ δε περισσότερο για τον τελικό της Νέας Φιλαδέλφειας, όμως οι ασπρόμαυροι φαίνεται πως βρίσκονται ανάμεσα στα φαβορί. Πιο αναλυτικά, βάσει αποδόσεων, οι στοιχηματικές εταιρείες κατατάσσουν τον ΠΑΟΚ ως την 7η – 8η ομάδα με τις περισσότερες πιθανότητες να φτάσει έως το φινάλε. Οι αποδόσεις στις οποίες κυμαίνονται οι «ασπρόμαυρα» βρίσκονται μεταξύ 20,9 και 26.

  Γιουβέντους – Κόντε: Το σοκ, το βέτο και από το «σκάσε μαλ…» στο… δάχτυλο!

Όσο για το ποια ομάδα είναι το μεγαλύτερο φαβορί για κατάκτηση του UEFA Europa Conference League, αυτή είναι η Άστον Βίλα και αμέσως μετά ακολουθεί η Φιορεντίνα.

Πηγή: sfina.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Η μεταγραφή που σκέφτεται ήδη ο Γιοβάνοβιτς – Απαγορευτικό το δίδυμο Βιλένα και Πέρεθ – Δεν μπορεί ο Αϊτόρ


Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: