Με τη… θηλιά στο λαιμό ο Άρης τον Γενάρη – Πληρώνει τα λάθη του καλοκαιριού – Κρίνουν τα πάντα οι μεταγραφές


Με τη… θηλιά στο λαιμό ο Άρης τον Γενάρη – Πληρώνει τα λάθη του καλοκαιριού – Κρίνουν τα πάντα οι μεταγραφές


Διαφ.

Για τον Άρη ήταν τονωτική ένεση η εκτός έδρας νίκη επί του Βόλου. Όταν αγνοείς τη νίκη μακριά από το γήπεδό σου κοντά στους επτά μήνες και επιστρέφεις μετά από τόσον καιρό με τρίποντο, δεν μπορεί παρά να είσαι ικανοποιημένος.

 

Άρης: Για τον Άρη ήταν τονωτική ένεση η εκτός έδρας νίκη επί του Βόλου. Όταν αγνοείς τη νίκη μακριά από το γήπεδό σου κοντά στους επτά μήνες και επιστρέφεις μετά από τόσον καιρό με τρίποντο, δεν μπορεί παρά να είσαι ικανοποιημένος.

Ήταν ανάσα αυτό το τρίποντο για τον Άρη. Τον βοήθησε πολύ για να μπορέσει να κρατηθεί και με καλύτερες προϋποθέσεις να συνεχίσει αυτή τη μάχη που δίνει προκειμένου να βρει ισορροπίες. Διότι, το καταλαβαίνει ο καθένας, νομίζω, εφόσον ερχόταν ένα ακόμη αρνητικό αποτέλεσμα, τα πράγματα θα γινόταν πολύ χειρότερα για την ομάδα του Μάντζιου.

Ωστόσο, αν θέλουμε να βλέπουμε σφαιρικά τα ζητήματα, ο Άρης νίκησε στο Βόλο, πήρε βαθιά ανάσα, αλλά δεν έστειλε κάποιο πολύ αισιόδοξο μήνυμα με την απόδοσή του.

  Ένα δίλημμα Αλμέιδα ενόψει Athens Kallithea -Δικαιολογείται η αγορά Μαρσιάλ

Επικράτησε επειδή απέναντί του είχε έναν αντίπαλο ο οποίος ήταν χειρότερος, αφού η εμφάνιση του Άρη ήταν μετριότατη. Μια εμφάνιση από αυτές που αρκετές φορές έχουμε δει τους «κίτρινους» να πραγματοποιούν από την αρχή της σεζόν, ενδεικτική των αδυναμιών και των παθογενειών του.

Η κατάσταση παραμένει, σε γενικές γραμμές, ως είχε για τον Άρη: με πολλά προβλήματα που καλείται να λύσει και, όπως και άλλες φορές έχω γράψει, κανείς δεν μπορεί με βεβαιότητα να ισχυριστεί πως… κάποια στιγμή θα τα λύσει.

Η θηλιά που έβαλε στο λαιμό του ο Άρης το προηγούμενο καλοκαίρι δεν είναι εύκολο να βγει. Απ’ ό,τι όλοι αντιλαμβανόμαστε, θα γίνει μια μεγάλη προσπάθεια στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου. Θα επιχειρηθεί, όπως όλα δείχνουν, να γίνουν τουλάχιστον, 3-4 μεταγραφές παικτών έμπειρων και έτοιμων να έρθουν και άμεσα να πάρουν θέση στο βασικό σχήμα. Όπως έγινε, δηλαδή, την προηγούμενη σεζόν με τον Νταρίντα.

Πρόκειται, ασφαλώς, για ένα εγχείρημα που δεν είναι καθόλου εύκολο. Δεν υπάρχουν πολλά παραδείγματα ομάδων που κατάφεραν στη μεταγραφική περίοδο του χειμώνα, με εκτεταμένες αλλαγές στο ρόστερ, να επιλέξουν παίκτες που όλοι θα βγουν… λίρα εκατό.

  Ο Κετσπάγια, ο Ράμος που δεν θέλει και η... Βίσση - Η ανάκριση του Ντέμη

Μακάρι να το πετύχει ο Άρης… Είναι, άλλωστε, ο μοναδικός τρόπος για να μπορέσει σε μεγάλο βαθμό να βρει λύσεις στα προβλήματά του. Προσωπικά, δεν μπορώ να σκεφτώ πώς αλλιώς μπορεί να τα καταφέρει και να λύσει αυτό τον γόρδιο δεσμό στον οποίο έχει μπλεχτεί εξαιτίας του απολύτως αποτυχημένου καλοκαιρινού σχεδιασμού.

Πηγή: metrosport.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Η μεταγραφή που σκέφτεται ήδη ο Γιοβάνοβιτς – Απαγορευτικό το δίδυμο Βιλένα και Πέρεθ – Δεν μπορεί ο Αϊτόρ


Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: