Απόφαση Γιοβάνοβιτς για Γενάρη – Αυτές οι θέσεις που θέλει ενίσχυση ο ΠΑΟ – Έρχονται 2+1 κινήσεις


Απόφαση Γιοβάνοβιτς για Γενάρη – Αυτές οι θέσεις που θέλει ενίσχυση ο ΠΑΟ – Έρχονται 2+1 κινήσεις


Διαφ.

Είναι κάτι παραπάνω από δεδομένο ότι οι Πράσινοι θέλουν να ενισχυθούν τον Ιανουάριο ενόψει της συνέχειας της χρονιάς και εκτός από στόπερ, που πρέπει να θεωρείται σίγουρο ότι θα πάρουν, σκέφτονται ακόμα δύο κινήσεις.

Παναθηναϊκός: Μπορεί ακόμα να απέχουμε καιρό από τη στιγμή που θα ανοίξει το μεταγραφικό παράθυρο του Ιανουαρίου, όμως στους Πράσινους έχουν ήδη γίνει οι πρώτες συναντήσεις σχετικά με τις σκέψεις που υπάρχουν και τους στόχους που έχουν τεθεί, ώστε η ομάδα να βγει πιο δυνατή μετά τις κινήσεις που θα γίνουν, μιας και ακολουθεί… Γολγοθάς σε Ελλάδα και το πιθανότατο είναι και στην Ευρώπη.

Μάλιστα όπως αποκαλύπτει το πρωτοσέλιδο της εφημερίδας Live Sports o Παναθηναϊκός πρόκειται εκτός από την αγορά στόπερ, που θεωρείται δεδομένη μετά τον τραυματισμό του Μάγκνουσον, θα προχωρήσεις σε κίνηση τόσο στον άξονα, όσο και στα φτερά, που υπάρχει προβληματισμός και μένει να δούμε τα ονόματα που θα τεθούν στο τραπέζι.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Συρίγος: Με… κρουαζιέρα δεν θα κέρδιζε τίποτα – Κλείνει ο κύκλος του Γουόκαπ, ξεπερνά τους αριθμούς ο Σίκμα


Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: