Στον… αέρα οι μεταγραφές στον Άρη – Τίποτα δεν είναι δεδομένο – Αυτό κρίνει τα πάντα


Στον… αέρα οι μεταγραφές στον Άρη – Τίποτα δεν είναι δεδομένο – Αυτό κρίνει τα πάντα


Διαφ.

Στις προφανείς αποφάσεις διοίκησης και τεχνικής ηγεσίας, ενόψει της μεταγραφικής περιόδου του Γενάρη, είναι οι ενέσεις ποιότητας που απαιτούνται στην επιθετική γραμμή με την προσθήκη (τουλάχιστον) τριών παικτών, στην πραγματικότητα όμως ακόμη δεν έχουν καταλήξει στον αριθμό των κινήσεων.

Άρης: Στις προφανείς αποφάσεις διοίκησης και τεχνικής ηγεσίας, ενόψει της μεταγραφικής περιόδου του Γενάρη, είναι οι ενέσεις ποιότητας που απαιτούνται στην επιθετική γραμμή με την προσθήκη (τουλάχιστον) τριών παικτών, στην πραγματικότητα όμως ακόμη δεν έχουν καταλήξει στον αριθμό των κινήσεων.

Αυτός θα διαμορφωθεί αναλόγως της εικόνας που θα παρουσιάσουν συγκεκριμένοι ποδοσφαιριστές στο απαιτητικό πρόγραμμα αγώνων του Δεκεμβρίου. Για παράδειγμα, είναι ειλημμένη η απόφαση ενίσχυσης του αριστερού άκρου της επίθεσης καθώς η παροχή χρόνου στον Τζόναταν Μενέντες ή ακόμη στον Νταβίντ Κάρλσον δεν οδήγησε στα επιθυμητά αποτελέσματα. 

Οι ικανότητες του πρώτου είναι περιορισμένες ενώ ο Σουηδός winger αν και αποτέλεσε μία από τις πιο δαπανηρές μεταγραφές του περασμένου καλοκαιριού δείχνει να μην έχει προσαρμοστεί στον ρόλο του και στην ομάδα. Είναι επίσης δεδομένη η προσθήκη ενός σέντερ φορ τόσο για λόγους υποστήριξης του Λορέν Μορόν ή ακόμη και για να νιώσει ανταγωνισμό ο Ισπανός. Ξεκάθαρη είναι και η πρόθεση απόκτησης παίκτη πίσω από τον φορ καθώς ο Μάνου Γκαρθία δεν προβλέπεται να επιστρέψει πριν τις αρχές του νέου έτους και είναι λογικό να λαμβάνεται υπόψη ο (σχεδόν) ένας χρόνος απουσίας του ενώ ο Λούκας Ρουπ έχει αποδείξει ότι είναι επιρρεπής στους τραυματισμούς.

  Επίθεση Αγγελόπουλων σε ΠΑΟ-Γιαννακόπουλο για τον ρόλο του Φέλιξ Μπίτζιο!

Δεν αποκλείεται όμως να γίνουν κι άλλες κινήσεις. Για παράδειγμα, ήδη συζητήθηκε το ενδεχόμενο προσθήκης ενός αμυντικού χαφ ο οποίος θα «μοιράζεται» χρόνο και παιχνίδι με τον Μπίργκερ Βερστράτε. Το αρχικό πλάνο έγραφε το όνομα του Ζαν Ζουλ αλλά ο Καμερουνέζος δεν έχει παίξει περισσότερα από 80 λεπτά στο Πρωτάθλημα. Αν αλλάξει άρδην την εικόνα του στους αγώνες του Δεκέμβρη, τότε θα γλιτώσει τους «κίτρινους» από ένα έξοδο το οποίο στην παρούσα στιγμή δείχνει υποχρεωτικό. 

Μια άλλη σκέψη που επίσης έχει συζητηθεί είναι η προσθήκη αριστερού οπισθοφύλακα. Τα διαδοχικά παιχνίδια του Φράνκο Φεράρι δεν στοιχειοθετούν επιλογή αλλά και ανάγκη γιατί ο Ρόναλντ Ματαρίτα δεν έχει ανταποκριθεί στις απαιτήσεις του Ακη Μάντζιου. Για τον Κοσταρικανό ισχύει ό,τι και για τον Ζουλ. Είναι στο χέρι του να κερδίσει μια θέση, σε διαφορετική περίπτωση οι «κίτρινοι» θα αναγκαστούν να ψάξουν για αριστερό οπισθοφύλακα.

Για τους παραπάνω λόγους, ο Δεκέμβρης θα κρίνει τον αριθμό των μεταγραφικών κινήσεων που θα γίνουν. Κατά την ΠΑΕ Αρης και τη διαρροή της περασμένης Κυριακής, η αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου κατά 4.000.000 ευρώ θα γίνει γι’ αυτόν τον σκοπό, οπότε μένει όλ’ αυτά να γίνουν στην πράξη.

Πηγή: sfina.gr

  Χωρίς Μασούρα-Ρέτσο ο Ολυμπιακός! Μεγάλη έκπληξη Μεντιίμπαρ με τους μικρούς

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Επένδυση Μαρινάκη και για… Ολυμπιακό – “Αγοράζει φθηνά όλες τις μετοχές” – Μπάτζετ 14 εκατ., σταρ από… Ελλάδα!


Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: