Νέα αποθέωση Πινέδα στο Μεξικό – "Του έδωσε τα κλειδιά ο Αλμέιδα για να κυριαρχήσει στην Ελλάδα" (ΦΩΤΟ)


Νέα αποθέωση Πινέδα στο Μεξικό – “Του έδωσε τα κλειδιά ο Αλμέιδα για να κυριαρχήσει στην Ελλάδα” (ΦΩΤΟ)


Διαφ.

Ακόμα μια υπόκλιση, μέσω δημοσιεύματος, για τον Μεξικανό μέσο της ΑΕΚ από την πατρίδα του, που αναφέρεται στον τρόπο που τον έχει χρησιμοποιήσει ο Αργεντίνος τεχνικός.

Ορμπελίν Πινέδα: Τρομερή αποθέωση για ακόμα μια φορά για τον Μεξικάνο ποδοσφαιριστή της ΑΕΚ, από το editorialpuskas.com, με τον Ντούγκλας Σιέρα να αναφέρεται στα όσα έκανε ο άσος της Ένωσης στο πρόσφατο παιχνίδι με τη Λαμία, αλλά και στον τρόπο που τον χρησιμοποιεί ο Ματίας Αλμέιδα, παίρνοντας τα καλύτερα από τον ίδιο.

«Ο “Maguito” είναι τόσο υπερκινητικός που ο Ματίας Αλμέιδα έχει πατήσει το κλειδί δίνοντάς του την ελευθερία να μπει σε διαφορετικούς τομείς επιρροής αντί να τον δεσμεύει να παραμείνει στατικός σε ένα σημείο. Στη νίκη επί της Λαμίας ο Μεξικανός έβρισκε πάντα τον χώρο να συνεισφέρει στις κατοχές της ΑΕΚ.

Είναι άγριος και έχει την ετοιμότητα να μπει ανάμεσα στις γραμμές και να προσθέσει “τοίχους”. Έτσι συγκέντρωσε την ομάδα κοντά στο εσωτερικό, ώστε συλλογικά να προχωρήσουν προς το τελευταίο τρίτο, και έτσι οι εξτρέμ είχαν χώρο να επιβληθούν στα πλάγια ή να φύγουν με ταχύτητα. Αν η ομάδα της πρωτεύουσας κυριάρχησε στην ενδέκατη αγωνιστική της ελληνικής Super League , ήταν χάρη στον Πινέδα που είχε 88 επαφές με την μπάλα και μόνοι οι Σιμάνσκι-Κάλενς ξεπέρασαν αυτόν τον αριθμό.

Ο Πινέδα είναι ένα ζωτικό κομμάτι για την πρόοδο της ΑΕΚ και έχει αντίκτυπο σε οποιονδήποτε τομέα του γηπέδου. Είχε μάλιστα την πολυτέλεια να τελειώσει το παιχνίδι ως δεξί μπακ και να επαναλάβει το μοτίβο της πάσας της μπάλας, ακολουθούμενο από την προσφορά μιας γραμμής πάσας πιο μπροστά ή μπροστά από το αντίπαλο τέρμα. Είναι η βαλβίδα διαφυγής για την ομάδα του Αλμέιδα, ο οποίος ήταν και προπονητής του στην Τσίβας. Ο Αργεντινός πέρασε τον Ατλαντικό και του έδωσε τα κλειδιά για να κυριαρχήσει στην Ελλάδα . Μία μέρα ακόμα…», αναφέρει το ρεπορτάζ για τον Ορμπελίν Πινέδα.

​ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αποκάλυψη Μπέου: “Υπάρχει συμφωνία Σαββίδη με Μελισσανίδη – Αυτός θα είναι ο νέος πρόεδρος της ΕΠΟ”!


Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: