"Μπορεί να γράψει ιστορία στο Euro 2024 ο ΠΑΟ – Δεν έχει ρεαλιστικές ελπίδες για Άρη ο Χουάνκαρ"


“Μπορεί να γράψει ιστορία στο Euro 2024 ο ΠΑΟ – Δεν έχει ρεαλιστικές ελπίδες για Άρη ο Χουάνκαρ”


Διαφ.

Ο Νίκος Αθανασίου αναφέρθηκε στην επιστροφή του Χουάνκαρ και όσους έλεγαν τα… δικά τους, στον Βαγιαννίδη καθώς και στην ιστορική πρωτιά που μπορεί να έχει ο Παναθηναϊκός στο Euro.

Την ευκαιρία να… γράψει ιστορία στα γήπεδα της Γερμανίας θα έχει ο Παναθηναϊκός, μέσω των πολλών διεθνών του, όπως σχολίασε ο Νίκος Αθανασίου στον «αέρα» του bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

«Τα σημαντικά για τον Παναθηναϊκό θα έρθουν από τη Δανία, όπου φιλοξενείται η Σλοβενία. Αν Τσέριν και Σπόραρ, που πιθανότατα θα ξεκινήσουν, αλλά και ο Βέρμπιτς πάρουν ένα βαθμό, θα περάσουν. Αν νικήσουν δε θα το κάνουν από σήμερα. Και η Σερβία θέλει ένα βαθμό, είναι με το 1,5 πόδι στο Euro 2024 και για πρώτη φορά στην ιστορία του ο Παναθηναϊκός θα έχει πέντε ξένους σε μια διοργάνωση. Να ευχηθούμε, λοιπόν, καλή επιτυχία και στη Σλοβενία αλλά και στην Εθνική μας», σημείωσε.

  Πολύ κοντά στην τεράστια συμφωνία Αγγελόπουλοι και Ολυμπιακός!

Παράλληλα, αναφερόμενος στην επάνοδο του Χουάνκαρ, ο ρεπόρτερ του σταθμού χαρακτήρισε… σκατόψυχους όσους έκαναν λόγο για «θέατρο» και επισήμανε ότι ο Ισπανός μπακ δεν έχει ρεαλιστικές πιθανότητες να είναι διαθέσιμος για το ματς του «τριφυλλιού» με τον Άρη.

Με αφορμή το ενδεχόμενο της πρώτης συμμετοχής του Βαγιαννίδη στην Εθνική σήμερα, ο Αθανασίου τόνισε ότι ίσως έπρεπε να χειριστεί αλλιώς τη μεταγραφή του στην Ίντερ, αλλά τελικά βγήκε κερδισμένος όπως και ο Παναθηναϊκός.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΠΑΟ και Ολυμπιακός για σούπερ όνομα της Euroleague – Πληρώνουν για να… σπάσουν το συμβόλαιο!

 


Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: