Έσκασε τώρα! Τότε κυκλοφορούν τα εισιτήρια του Ολυμπιακού με τη Φράιμπουργκ στη Γερμανία – Οι τιμές


Έσκασε τώρα! Τότε κυκλοφορούν τα εισιτήρια του Ολυμπιακού με τη Φράιμπουργκ στη Γερμανία – Οι τιμές


Διαφ.

Με τον κόσμο στο πλευρό τους θα αγωνιστούν οι Ερυθρόλευκοι στη Γερμανία κόντρα στη Φράιμπουργκ, με την ΠΑΕ να κάνει γνωστό το πότε θα βγουν σε κυκλοφορία τα εισιτήρια.

Ολυμπιακός: Πολύ κρίσιμο παιχνίδι στην Γερμανία δίνουν οι Ερυθρόλευκοι, στις 30 Νοεμβρίου, κόντρα στη Φράιμπουργκ, έχοντας όμως στο πλευρό τους και τους οπαδούς τους, με την ΠΑΕ να ενημερώνει πως η διάθεση των εισιτηρίων θα ξεκινήσει τη Δευτέρα (20/11).

“Η ΠΑΕ Ολυμπιακός, για τον αγώνα της 5ης Αγωνιστικής του UEFA Europa League απέναντι στην Freiburg που θα διεξαχθεί στο «Europa Park Stadion» την Πέμπτη 30/11/2023 στις 18:45 (τοπική ώρα), ενημερώνει τους φίλους της ομάδας για τα εξής:

Η διάθεση των εισιτηρίων θα γίνει τη Δευτέρα 20/11 (10:00 – 18:00 ή έως την εξάντλησή τους), από τα εκδοτήρια της θύρας 25 του σταδίου «Γ. Καραϊσκάκης», (με δικαίωμα αγοράς ενός, 1, εισιτηρίου για κάθε κάτοχο εισιτηρίου διάρκειας, ο οποίος και θα ταξιδέψει ο ίδιος στην Γερμανία).

Κάθε φίλαθλος για να προμηθευτεί εισιτήριο είναι απαραίτητο να επιδείξει την κάρτα διαρκείας του, τον αριθμό ταυτότητας ή διαβατηρίου του και την αεροπορική ή την ξενοδοχειακή του κράτηση.

Η τιμή των εισιτηρίων είναι 29€ και ο τρόπος πληρωμής είναι ΜΟΝΟ ΜΕ ΜΕΤΡΗΤΑ”, αναφέρει η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός.

  Aνυπομονεί ο Ναν για Καλλιμάρμαρο - “Δεν είμαι έτοιμος για ό,τι δω” (Vid)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Φιλίπ Πετρούσεφ: Το… λάθος του Αταμάν που θέλει ο Ολυμπιακός – Πώς “έμαθε” μπάσκετ από το Youtube (Vid)


Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: