Το αποφάσισαν Σαββίδης, Λουτσέσκου – Σκάει νέα μεταγραφή στον ΠΑΟΚ με πάνω από 1,5 εκατομμύριο


Το αποφάσισαν Σαββίδης, Λουτσέσκου – Σκάει νέα μεταγραφή στον ΠΑΟΚ με πάνω από 1,5 εκατομμύριο


Διαφ.

Μετά τον Γουίλιαμ, ο οποίος θα έρθει για να υπογράψει τριετές συμβόλαιο στον ΠΑΟΚ, η επόμενη κίνηση του Δικεφάλου του Βορρά, θα είναι η απόκτηση εξτρέμ, που να μπορεί να παίζει και κεντρικός χαφ.

 

ΠΑΟΚ: Μετά τον Γουίλιαμ, ο οποίος θα έρθει για να υπογράψει τριετές συμβόλαιο στον ΠΑΟΚ, η επόμενη κίνηση του Δικεφάλου του Βορρά, θα είναι η απόκτηση εξτρέμ, που να μπορεί να παίζει και κεντρικός χαφ.

Να βρίσκεται σε ηλικία γύρω στα 26-28 ετών, ψάχνουν δηλαδή έναν «νεότερο παίκτη τύπου Τάισον», που σύμφωνα με τον Λουτσέσκου, ο οποίος ενέκρινε την μεταγραφή εξτρέμ, αυτός ο παίκτης πρέπει να έχει εμπειρίες από μεγάλο πρωτάθλημα, για να μπορεί να καλύπτει τυχόν «τρύπες» σε κέντρο και επίθεση, να πατάει αντίπαλη περιοχή και να μπορεί να σουτάρει καλά φάουλ και κόρνερ, τύπου Ντεσπόντοφ.

Πιθανότατα, αυτή η μεταγραφή μπορεί να κοστίσει στον ΠΑΟΚ πάνω από 1,5 εκ. ευρώ το χρόνο, γιατί θέλουν να πάρουν ένα παίκτη, στον οποίο να «επενδύσουν», να έχει δηλαδή και την προοπτική μεταπώλησης, εάν τα πάει καλά στο πρωτάθλημα, κάτι ανάλογο δηλαδή με τον Βούλγαρο αρχηγό της εθνικής της χώρας του και πλέον επιθετικού του ΠΑΟΚ, Κίριλ Ντεσπόντοφ.

  Παναθηναϊκός: Οι πρώτες εικόνες από το glass floor στο OAKA (ΒΙΝΤΕΟ)

Αυτά τα στοιχεία θέλει ο Λουτσέσκου για την επόμενη μεταγραφή του Ιανουαρίου και ήδη το τμήμα σκάουτινγκ του ΠΑΟΚ, το οποίο τυπικά και ουσιαστικά, «ελέγχει» ο Γιώργος Σαββίδης, θα πρέπει να καταλήξει στις εισηγήσεις του και να τις καταθέσει, εντός των επόμενων ημερών και σίγουρα πριν το τέλος Νοεμβρίου, για να προλάβουν να ολοκληρώσουν τις επαφές τον Δεκέμβριο και να έρθει ο παίκτης στα τέλη του χρόνου, για να μπει κατευθείαν στις υποχρεώσεις της ομάδας.

Αυτό σημαίνει ότι και αυτός ο παίκτης, όπως ο Γουίλιαμ., θα πρέπει να προέρχεται από πρωτάθλημα που τελειώνει τον Δεκέμβριο και δεν αποκλείεται να είναι κι αυτός Βραζιλιάνος, αφού στον ΠΑΟΚ υπάρχει και ο Τάισον, ο οποίος παίζει σημαντικό ρόλο στην καλή ψυχολογία όλης της ομάδας, εμψυχώνοντας τους συμπαίκτες του και είναι διατεθειμένος να σηκώσει το τηλέφωνο και να μιλήσει σε οποιονδήποτε Βραζιλιάνο παίκτη είναι υποψήφιος για τον ΠΑΟΚ, προκειμένου να τον πείσει να έρθει στην ομάδα.

  Γκολ... κατά λάθος ο Μουργκ - Μείωσε ο Μεντιέτα, άμεση απάντηση Τάισον (Vd)

Πηγή: sfina.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: “Η μεγαλύτερη πώληση στην ιστορία του ΠΑΟ – Top ιταλική ομάδα για Ιωαννίδη – Έρχονται με 100 εκατ. μπάτζετ”


Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: