Έσκασε τώρα! Κυκλοφόρησαν τα εισιτήρια για το ματς με την Βιγιαρεάλ – Πως γίνεται η αγορά


Έσκασε τώρα! Κυκλοφόρησαν τα εισιτήρια για το ματς με την Βιγιαρεάλ – Πως γίνεται η αγορά


Διαφ.

Οι Πράσινοι έκαναν γνωστό τον τρόπο που οι φίλοι της ομάδας θα μπορέσουν να πάρουν εισιτήριο για την εκτός έδρας αναμέτρηση με το Κίτρινο Υποβρύχιο και μέχρι πότε έχουν περιθώριο να κάνουν αίτηση.

Παναθηναϊκός: Σε κυκλοφορία τέθηκαν τα εισιτήρια των Πρασίνων για το εκτός έδρας ματς με την Βιγιαρεάλ (30/11) για την 5η αγωνιστική του Europa League, με την ΠΑΕ μέσω ανακοίνωσης να ενημερώνει ότι οι αιτήσεις θα είναι ανοιχτές μέχρι την Τετάρτη (22/11) στις 16:00 με το κόστος είναι στα 35 ευρώ ενώ υπάρχουν και μερικά first class που η τιμή τους φτάνει τα 75 ευρώ.

«Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ενημερώνει τους φιλάθλους της που ενδιαφέρονται να αγοράσουν εισιτήριο για τον αγώνα Europa League Βιγιαρεάλ – Παναθηναϊκός στις 30 Νοεμβρίου 2023, τα εξής:

  • Οι αιτήσεις για τον εν λόγω αγώνα θα γίνονται δεκτές από σήμερα 20/11 έως την Τετάρτη 22/11 στις 4 μ.μ. Λόγω της υψηλής ζήτησης, θα τηρηθούν αυστηρά κριτήρια προτεραιότητας για τους κατόχους καρτών διαρκείας και χρονικής αποστολής των email.
  • Τα αιτήματα υποβάλλονται στη διεύθυνση [email protected].
  • Για να είναι έγκυρο το αίτημα θα πρέπει να συμπεριλαμβάνει τα εξής στοιχεία: Ονοματεπώνυμο, αριθμός διαβατηρίου ή ταυτότητας, αριθμός κινητού τηλεφώνου και e-mail για κάθε κάτοχο εισιτηρίου.
  • Σε περίπτωση που το αίτημα ικανοποιηθεί, βάσει των κανονισμών ασφαλείας της UEFA, θα χρειαστεί να μας κοινοποιηθούν οι εξής επιπλέον πληροφορίες: Ημερομηνία και ώρα αναχώρησης και επιστροφής, εταιρία και κωδικοί πτήσεων, ξενοδοχείο διαμονής.
  • Το κόστος αγοράς εισιτηρίου ανέρχεται στα 35 ευρώ, ενώ θα διατεθεί και περιορισμένος αριθμός first class εισιτηρίων αξίας 75 ευρώ.
  • Οι φίλαθλοι που θα εξυπηρετηθούν, θα λάβουν e-mail από το Τμήμα Διάθεσης Εισιτηρίων με τις απαραίτητες πληροφορίες για την αγορά των εισιτηρίων τους.

Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας και τη στήριξή σας στην ομάδα μας», αναφέρει η ΠΑΕ Παναθηναϊκός.

  Νέο πρόβλημα για Αλμέιδα! Νοκ άουτ και ο Ρότα – Πρώτη προπόνηση για Μαρσιάλ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: “Ήρθα στον ΠΑΟ για το πρωτάθλημα και τη φανέλα – Είπα όχι στα περισσότερα χρήματα του Ολυμπιακού”! (Vid)


Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: