Σημαντική εξέλιξη στον Άρη – Η λύση εκ των έσω που θα δώσει βοήθειες στον Μάντζιο – Αλλάζουν όλα


Σημαντική εξέλιξη στον Άρη – Η λύση εκ των έσω που θα δώσει βοήθειες στον Μάντζιο – Αλλάζουν όλα


Διαφ.

Από τις λιγότερο… διαφημισμένες μεταγραφές του Άρη, το περασμένο καλοκαίρι, ήταν σίγουρα κι αυτή του Κίκε Σαβέριο.

Άρης: Από τις λιγότερο… διαφημισμένες μεταγραφές του Άρη, το περασμένο καλοκαίρι, ήταν σίγουρα κι αυτή του Κίκε Σαβέριο. «Μαθητής» στην περίφημη «Μασία», δεν κατάφερε να αναδειχθεί στην πρώτη ομάδα της Μπαρτσελόνα κι έπειτα από μία θητεία στην Ντεπορτίβο Λα Κορούνια πήρε τον δρόμο για τη Θεσσαλονίκη.

Ο 25χρονος μεσοεπιθετικός από το Εκουαδόρ, έπειτα από ένα «δυνατό» 20λεπτο κόντρα στην Αραράτ, τραυματίστηκε και χρειάστηκε να μείνει εκτός δράσης για τρεις ολόκληρους μήνες! Κόντρα στο Βόλο επέστρεψε σε αποστολή και πλέον είναι έτοιμος να επιστρέψει και σε δράση. Κι όπως φάνηκε στο προπονητικό διπλό με την Κ19 που έγινε το πρωί του Σαββάτου, μπορεί να δώσει λύσεις ή τέλος πάντων είναι μέσα στα πλάνα του Άκη Μάντζιου για τη συνέχεια. Και μπορεί να παίξει σε μία θέση που ο Άρης αυτή τη στιγμή «πονάει» από επιλογές, αυτή του αριστερού εξτρέμ, όπου ουσιαστικά μόνο ο Παναγίδης δείχνει σε θέση να βοηθήσει αυτή τη στιγμή, με τους Μενέντεζ και Κάρλσον να κινούνται σε μέτρια επίπεδα.

Στο φιλικό με την Κ19 ο Μάντζιος χρησιμοποίησε τον Σαβέριο, τόσο σαν «δεκάρι», όσο και σαν αριστερό εξτρέμ. Ο ίδιος σε κουβέντες που είχε με τον προπονητή του, τόνισε πως η θέση που του αρέσει να παίζει είναι αριστερά με ανάποδο πόδι, αφού είναι δεξιοπόδαρος. Και κάπως έτσι ο Έλληνας τεχνικός απέκτησε μία επιπλέον επιλογή, σε θέση που η ομάδα έχει ανάγκη.

  Αρχίζει το ματς, αδειάζουν οι δρόμοι - Τα φώτα στο Άρης-Ολυμπιακός απόψε

Βέβαια, αυτό δε σημαίνει πως αλλάζει και ο μεταγραφικός σχεδιασμός των Κιτρινόμαυρων, ενόψει Ιανουαρίου, αφού εκτός από φορ, μία από τις προτεραιότητες είναι η απόκτηση ποδοσφαιριστή για το αριστερό άκρο της επίθεσης. Μέχρι τότε όμως, ο Σαβέριο φαίνεται πως θα μπει στο rotation και μάλλον θα πάρει και ευκαιρίες από τον προπονητή του. Σημειώνεται πως πρόσφατα στο Εκουαδόρ έγραψαν ότι ο 25χρονος παίκτης είναι στα… ραντάρ των σκάουτερ της εθνικής ομάδας της χώρας του κι ενδεχομένως να λάβει σύντομα κλήση.

Πηγή: sfina.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Προχωρημένες επαφές με ελληνική ομάδα ο Σακό – Ταξίδι Παπαδημητρίου με δύο ονόματα στόπερ για ΠΑΟ!


Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: