Πάει για νέο χτύπημα ο Ολυμπιακός – Αποκάλυψη για Πετρούσεφ – Το κοινό που έχει με Μήτρου-Λονγκ


Πάει για νέο χτύπημα ο Ολυμπιακός – Αποκάλυψη για Πετρούσεφ – Το κοινό που έχει με Μήτρου-Λονγκ


Διαφ.

Οι Ερυθρόλευκοι ολοκλήρωσαν την μεταγραφή του ομογενούς γκαρντ όμως φαίνεται πως οι κινήσεις τους δεν σταματάνε εδώ μιας και ο διακαής πόθος συνεχίζει να είναι ο Σέρβος φόργουορντ.

Νίκος Ζέρβας: “Καυτή” φαίνεται ότι είναι η εβδομάδα στα μεταγραφικά του Ολυμπιακού, όπως ανέφερε ο έμπειρος ρεπόρτερ στον αέρα του bwinΣΠΟΡ FM μιας και οι Ερυθρόλευκοι μπορεί να ολοκλήρωσαν τη μεταγραφή του Ναζ Μήτρου-Λονγκ, όμως θέλουν και συνέχεια στρέφοντας την προσοχή τους στον Φίλιπ Πετρούσεφ.

Συγκεκριμένα σημείωσε ότι ο Μήτρου-Λονγκ θα πάρει πιθανότατα σε 10-15 ημέρες το ελληνικό διαβατήριο στα χέρια του, ενώ υποστήριξε πως η ομάδα δεν πλήρωσε buy-out στη Ζάλγκιρις για να τον αποκτήσει, ενώ παράλληλα έκανε αποκαλύψεις για τον Σέρβο.

«Oι πληροφορίες από το Σακραμέντο λένε πως ήταν τυχαίο ότι έπαιξε χθες 5-6 λεπτά. Έχει ίδιο ατζέντη με τον Μήτρου-Λονγκ ο Πετρούσεφ, νομίζω ότι αν ευσταθούν οι τελευταίες πληροφορίες που έρχονται από το Σακραμέντο, είναι θέμα χρόνου να μείνει ελεύθερος και ο Ολυμπιακός την έχει δουλέψει καλά την περίπτωση», ανέφερε ο Νίκος Ζέρβας.

  Η Κώνστα αποκαλύπτει τι ομάδα είναι - "Παικταράς ο Βεζένκοφ, αλλά…" (Vid)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Οριστική απόφαση Αλαφούζου για Ιωαννίδη – Πωλείται με περισσότερα από Δουβίκα – “Πρόβλημα” ο Κομποτης!


Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: