"Τρέλα" με Παναγίδη στον Άρη – Απίστευτη αποθέωση από τους συμπαίκτες του και Μάντζιο


“Τρέλα” με Παναγίδη στον Άρη – Απίστευτη αποθέωση από τους συμπαίκτες του και Μάντζιο


Διαφ.

Στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου προπονήθηκαν σήμερα (Τρίτη 21/11) οι ποδοσφαιριστές του Άρη, συνεχίζοντας την προετοιμασία τους ενόψει της αναμέτρησης με τον Παναθηναϊκό.
 

Άρης: Αποθεώθηκε από τους συμπαίκτες του, ο Μιχάλης Παναγίδης, ο οποίος σκόραρε στο χθεσινό καθοριστικό παιχνίδι της εθνικής ελπίδων με την Πορτογαλία και με το δικό του γκολ, η εθνική Κ21 νίκησε 2-1, περνώντας στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας.

Στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου προπονήθηκαν σήμερα (Τρίτη 21/11) οι ποδοσφαιριστές του Άρη, συνεχίζοντας την προετοιμασία τους ενόψει της αναμέτρησης με τον Παναθηναϊκό (Κυριακή 26/11, 20:30 – «Κλεάνθης Βικελίδης»), στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League.

Στη σημερινή προπόνηση, στην οποία έδωσε το «παρών» ο Μιχάλης Παναγίδης που ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις του με το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα των Ελπίδων, ο Άκης Μάντζιος είδε τον Μόουζες Οντουμπάτζο να συμμετέχει στο κανονικό πρόγραμμα.

Σε ό,τι αφορά τους υπόλοιπους ποδοσφαιριστές, τα δεδομένα δεν διαφοροποιήθηκαν. Συγκεκριμένα, ο Ντομαγκόι Πάβιτσιτς συμμετείχε και πάλι στο μεγαλύτερο κομμάτι της προπόνησης, ο Φράνκο Φεράρι ακολούθησε συντηρητικό πρόγραμμα, ενώ οι Λούκας Ρουπ, Ρόναλντ Ματαρίτα (σ.σ. αμφότεροι, πάντως, καθημερινά ανεβάζουν ρυθμό) και Μάνου Γκαρθία έκαναν ατομικό.

Αύριο, Τετάρτη, οι «κίτρινοι» θα προπονηθούν το πρωί στις εγκαταστάσεις του «Δασυγένειου»“, αναφέρει η ενημέρωση της ΠΑΕ Άρης.

  Χάος στη Ρόμα - Οπαδοί πήραν στο κυνήγι τον Πελεγκρίνι! (ΒΙΝΤΕΟ)


Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: