Προετοιμάζεται με απουσίες ο ΠΑΟΚ ενόψει Σερρών – Αυτοί οι βασικοί θα είναι σίγουρα εκτός (ΦΩΤΟ)


Προετοιμάζεται με απουσίες ο ΠΑΟΚ ενόψει Σερρών – Αυτοί οι βασικοί θα είναι σίγουρα εκτός (ΦΩΤΟ)


Διαφ.

Αντίστροφη μέτρηση στον Δικέφαλο του Βορρά για τον αγώνα κόντρα στον Πανσερραϊκό με τον Ραζβάν Λουτσέσκου να γνωρίζει από νωρίς ότι στην συγκεκριμένη αναμέτρηση δεν θα έχει την βοήθεια δύο βασικών παικτών του.

ΠΑΟΚ: O Δικέφαλος του Βορρά υποδέχεται τον Πανσερραϊκό το Σάββατο (25/11) και έχει δεδομένες απουσίες για την αναμέτρηση της 12ης αγωνιστικής και μπαίνει στην τελική ευθεία  η προετοιμασία του  για το παιχνίδι στην Τούμπα. 

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου στο διάστημα της διακοπής είχε την ευκαιρία να δουλέψει και να ετοιμάζει τους «ασπρόμαυρους» για την επανεκκίνηση του πρωταθλήματος, έχοντας όμως και αρκετές απουσίες διεθνών παικτών.

Το σίγουρο είναι ότι κόντρα στον Πανσερραϊκό θα απουσιάσουν δύο κομβικοί ποδοσφαιριστές. Ο Αντρίγια Ζίβκοβιτς θα εκτίσει με τους Σερραίους την τιμωρία του λόγω καρτών, ενώ θα λείψει και ο Ράχμαν Μπάμπα που ακολουθεί πρόγραμμα θεραπείας ώστε να επιστρέψει σε φουλ ρυθμούς.

  Ο Οσαγί των... 8.5 εκατομμυρίων για μεγάλη ελληνική ομάδα - Τι ζήτησε!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: “ΟΚ” Αλμέιδα για Γιαννούλη, εμπόδιο το Euro για ΑΕΚ – Μεγάλη ιταλική ομάδα στη Φιλαδέλφεια για Μπακασέτα!


Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: