Νικολακόπουλος: "Οριστικά Μπιανκόν στην 11άδα του Ολυμπιακού"


Νικολακόπουλος: “Οριστικά Μπιανκόν στην 11άδα του Ολυμπιακού”


Διαφ.

Οι Ερυθρόλευκοι προετοιμάζονται για τον αγώνα με τον Παναιτωλικό και φαίνεται ότι ο Ισπανός τεχνικός έχει αποφασίσει να δώσει φανέλα βασικού για πρώτη στον Ζουλιάν Μπιανκόν.

Ολυμπιακός: Για την ενδεκάδα των Ερυθρόλευκων ενόψει του αγώνα με τον Παναιτωλικό, αλλά και για τα τελευταία νέα της ομάδας μίλησε ο Κώστας Νικολακόπουλος στον bwinΣΠΟFM 94,6 αναφέροντας ότι μετά και την προπόνηση της Πέμπτης (23/11) ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ θα δώσει φανέλα βασικού στον Ζουλιάν Μπιανκόν δίπλα στον Ντόη, ενώ θα λείψει ο Ρέτσος, που με τη σειρά του θα παίξει στο ματς της Ευρώπης.

Παράλληλα σημείωσε ότι  Ορτέγκα γύρισε σήμερα το απόγευμα από την Αργεντινή και θα πάρει μέρος στην προπόνηση της Παρασκευής (24/11) που έχει ο Ολυμπιακός, όμως δεν θα είναι στην 11άδα με την ομάδα του Αγρινίου και ίσως καν στην αποστολή με μία προπόνηση στα πόδια του, ενώ βασικός αναμένεται να είναι και ο Γιόβετιτς.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: “Συνιδιοκτησία” με Κομπότη ο Ιωαννίδης – “Όχι” μέχρι και στα 15 εκατ. ο Αλαφούζος – Άλλος Έλληνας πωλείται!


Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: