Νικολακόπουλος: "Η δεύτερη φορά του Ολυμπιακού, την πρώτη πήγε να την πατήσει άσχημα"


Νικολακόπουλος: “Η δεύτερη φορά του Ολυμπιακού, την πρώτη πήγε να την πατήσει άσχημα”


Διαφ.

Οι Ερυθρόλευκοι προετοιμάζονται για την αναμέτρηση κόντρα στον Παναιτωλικό για το πρωτάθλημα, με τον έμπειρο ρεπόρτερ να χτυπάει… καμπανάκι για να μην επαναληφθούν λάθη του παρελθόντος.

Ολυμπιακός: Για τα τελευταία νέα των Ερυθρόλευκων μίλησε ο Κώστας Νικολακόπουλος στο bwinΣΠΟΡ FM 94,6 με τον έμπειρο ρεπόρτερ να σημειώνει πως στον αγώνα me τον Παναιτωλικό δεν θα υπάρχει κόσμος, όπως και την πρώτη αγωνιστική με τον Πανσερραϊκό και τότε οι Πειραιώτες είχαν δυσκολευτεί πολύ αν και η ομάδα των Σερρών έπαιζε με 10 παίκτες από το 3ο λεπτό.

«Την είχε γλυτώσει εκείνη την ημέρα ο Ολυμπιακός με τον Πανσερραϊκό ο οποίος έχασε και πέναλτι στο 0-0. Πρέπει να είναι ψυλλιασμένοι αύριο για να μην την πατήσουν», είπε χαρακτηριστικά. 

Στη συνέχεια είπε πως ο Μπιανκόν με τον Γιόβετιτς θα είναι στην αρχική ενδεκάδα και περιμένουμε την απόφαση του Μαρτίνεθ για το αν θα ξεκινήσει τον Μασούρα, που μετά τα παιχνίδια της Εθνικής επιστρέφει κουρασμένος, ενώ περιμένουμε να δούμε την απόφαση για το ποιος θα είναι πίσω από τον φορ, με τη θέση να… παίζει ανάμεσα σε Μπιέλ και Σκάρπα.

  Τρομερό βίντεο! Ο Γιασικεβίτσιους τραγουδούσε στο Κολωνάκι τον ύμνο του ΠΑΟ

Παράλληλα ο Κώστας Νικολακόπουλος είπε ότι ο Ορτέγκα παρότι μόνο σήμερα θα κάνει προπόνηση, η λογική λέει ότι θα είναι στην αποστολή για να υπάρχει ένα αριστερό μπακ, ενώ τέλος εξέφρασε την απορία πως ο Βρουσάι ή ο Μπρίνιτς θα αγωνίζονται στα παιχνίδια που δίνει ο Ολυμπιακός Β’ για να πάρουν χρόνο, ενώ ο  Ρίτσαρντς αναμένεται να παίξει κόντρα στην Καλαμάτα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Κώστας vs Σλούκας: Στο ΟΑΚΑ φώναζε “Πανάθα σε αγαπώ”, πέρυσι έφυγε από το “κάτι μαγικό” (Vid)


Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: