Αυτές οι σκέψεις Μαρτίνεθ ενόψει Παναιτωλικού – Τα δεδομένα και η απόφαση για την άμυνα


Αυτές οι σκέψεις Μαρτίνεθ ενόψει Παναιτωλικού – Τα δεδομένα και η απόφαση για την άμυνα


Διαφ.

Οι Ερυθρόλευκοι προετοιμάζονται για το παιχνίδι κόντρα στην ομάδα του Αγρινίου και ο Ισπανός τεχνικός φαίνεται ότι έχει πάρει τις αποφάσεις του για την ενδεκάδα της ομάδας του.

Ολυμπιακός: Για τα τελευταία νέα των Ερυθρόλευκων ενόψει του αγώνα του Σαββάτου (25/11) με τον Παναιτωλικό μίλησε στον αέρα του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Νίκος Σταματέλος όπου και στάθηκε στις σκέψεις και στις πιθανές επιλογές του Ντιέγκο Μαρτίνεθ για την αρχική ενδεκάδα.

Πιο συγκεκριμένα ανέφερε ότι στην τετράδα της άμυνας θα βρεθούν οι Ροντινέι, Μπιανκόν, Ντόη και Κίνι, ενώ στον άξονα θα παίξουν οι Μαντί και Έσε, με τους Φορτούνη, Μασούρα και Ποντένσε πίσω από τον Γιόβετιτς.

Στην συνέχεια μίλησε για τον προσεχή αγώνα που έχει ο Ολυμπιακός με την Φράιμπουργκ  για τη φάση των ομίλων του Europa League, ενώ, σχολίασε και τις δηλώσεις του Γκουστάβο Πογιέτ για το μέλλον του Κώστα Φορτούνη στην Εθνική Ελλάδος.

  "Κλείδωσε" η συμφωνία - Άμεσα υπογραφές με ξένο άσο στον Ολυμπιακό!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: “Χείμαρρος” Πογέτ για Φορτούνη: “Οπαδοί του Ολυμπιακού μου έλεγαν…” – Ατάκες για προέδρους, συμβόλαιο και “Ντέλια”! (aud)


Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: