Σε άλλη διάσταση Κάνααν και Πίτερς – Άλλος έκανε τη διαφορά – Με Πετρούσεφ ετοιμάζεται για Βερολίνο!


Σε άλλη διάσταση Κάνααν και Πίτερς – Άλλος έκανε τη διαφορά – Με Πετρούσεφ ετοιμάζεται για Βερολίνο!


Διαφ.

Οι Ερυθρόλευκοι περιμένουν τον Σέρβο για… εκτόξευση! Η δικαίωση του Μπαρτζώκα με Κάνααν και Πίτερς, ποιος στάθηκε επάξια δίπλα τους κόντρα στη Ζαλγκίρις και τι γίνεται με Μιλουτίνοφ, ΜακΚίσικ.

Ο Ολυμπιακός έπαιξε μπάσκετ υψηλού επιπέδου και δεν είχε το παραμικρό πρόβλημα για να καταβάλλει τη αντίσταση της Ζαλγκίρις στο ΣΕΦ. Οι νταμπλούχοι Ελλάδας επικράτησαν με 89-72 και έκαναν έτσι την τρίτη συνεχόμενή τους νίκη στην διοργάνωση. Στην επίθεση ο Κάνααν με τον Πίτερς έκαναν πράγματα και θάματα, στην άμυνα οι «ερυθρόλευκοι» ήταν έτσι όπως πρέπει, ώστε να καταφέρουν να προσθέσουν μία ακόμη επιτυχία στο ενεργητικό τους. Ο Σακίλ ΜακΚίσικ τελικώς δεν πήρε χρόνο συμμετοχής, πήρε, όμως, ο Νίκολα Μιλουτίνοφ. Προσπάθησε φιλότιμα, αλλά θέλει λίγο χρόνο ακόμη ο Σέρβος για να βρεθεί στα γνώριμά του επίπεδα.

Ο Ολυμπιακός είναι ευτυχισμένος γιατί βλέπει τους Πίτερς και Κάνααν να είναι σε άλλη διάσταση και κυρίως να είναι πολύ διαφορετικοί σε σχέση με την περυσινή χρονιά. Πέρυσι δεν φάνηκαν ο καθένας για διαφορετικούς λόγους, αλλά φέτος σπάνε τα κοντέρ. Ο Πίτερς παίζει τρομερά, αν και είναι δύσκολο να φτάσει αυτά, που έκανε ο Βεζένκοφ, ο Κάνααν, που πέρυσι έμεινε εκτός ελληνικών πλέι-οφ, δίνει ρεσιτάλ φέτος από παιχνίδι σε παιχνίδι.

  "Φόρτωσε" ο Μεντιλίμπαρ: "Αυτό δεν πρέπει να επαναληφθεί…"

Την διαφορά, πάντως, σήμερα ή μάλλον το κάτι παραπάνω το έδωσε ο Τόμας Ουόκαπ, ο οποίος κινήθηκε στα γνώριμά του επίπεδα. Εβαλε και τα τρίποντα και έτσι η ζωή του Ολυμπιακού έγινε ακόμη πιο εύκολη.

Θα γίνει ακόμη ευκολότερη όταν μπει και ο Μήτρου-Λονγκ, ο οποίος δεν θα αργήσει να πάρει το ελληνικό διαβατήριο. Ο Σίκμα κινήθηκε σε ρηχά νερά, αλλά αν έρθει τελικά ο Πετρούσεφ, και το κενό αυτό θα καλυφθεί.

Ο Ολυμπιακός είναι πάνω από το τηλέφωνο, περιμένοντας τα νέα από το Σακραμέντο. Και ελπίζει τα νέα να είναιι ευχάριστα και ο σούπερ ταλαντούχος Σέρβος ψηλός να πάει στον Πειραιά και να δυναμώσει ακόμη περισσότερο την φροντ-λάιν. Όλα αυτά στη προσπάθεια, που γίνεται να κατακτηθεί η Ευρωλίγκα στο Βερολίνο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Συρίγος: “Ο Ολυμπιακός… Μπαρτζωκίζει ξανά – Ξύλο στο ξύλο της Ζαλγκίρις – Επιτέλους εδώ ο Μπραζντέκις”! (Vid)


Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: