Βρήκε… νέο Μορόν ο Καρυπίδης – Εξτρέμ από την Ιταλία για Άρη – "Θα κάνει την διαφορά στην Ελλάδα"!


Βρήκε… νέο Μορόν ο Καρυπίδης – Εξτρέμ από την Ιταλία για Άρη – “Θα κάνει την διαφορά στην Ελλάδα”!


Διαφ.

Οι Κίτρινοι κυνηγούν άλλη μία καλή μεταγραφή από το υψηλότερο επίπεδο και προσπαθούν να δώσουν μία δεύτερη ευκαιρία σε παίκτη με σπουδαία χαρακτηριστικά, αλλά με κακή τελευταία σεζόν…
 

Ένα όνομα ποδοσφαιριστή με πολύ ενδιαφέρον υπάρχει στο ρεπορτάζ τού Αρη, καθώς όπως φαίνεται ο Θοδωρής Καρυπίδης ξέρει να βρίσκει παίκτες που μπορούν να κάνουν τη διαφορά.

Πρόκειται για τον Εμίλ Σέιντ, διεθνή Νορβηγό εξτρέμ της Σασουόλο, που μπορεί να μην έχει αρκετό χρόνο συμμετοχής στην ιταλικη ομάδα αλλά η αξία του είναι δεδομένη. Ακριβώς μάλιστα επειδή η αξία του είναι δεδομένη, είναι παίκτης που αν έρθει στην Ελλάδα μπορεί να κάνει τη διαφορά.

Φέτος έχει 6 ολιγόλεπτες κυρίως συμμετοχές με τη φανέλα τού ιταλικού κλαμπ και 1 γκολ, το συμβόλαιό του ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2026 και το market value είναι στα 2,5 εκατ. ευρώ. Το ρεπορτάζ από τη Θεσσαλονίκη, μάλιστα, αναφέρει ότι οι Κίτρινοι εξετάζουν την περίπτωσή του από το περασμένο καλοκαίρι αλλά δεν την έχουν εγκαταλείψει.

Μπορεί να παίξει τόσο ως αριστερός όσο και ως δεξιός εξτρέμ, και το ξεπέταγμα στη καριέρα του το είχε κάνει με τη φανέλα της Ρόζενμποργκ. Το sportdog επικοινώνησε με τον Γιάννη Γιαννούλα, δημοσιογράφο που γνωρίζει άριστα το ποδόσφαιρο στην Ιταλία, προκειμένου νας εμπλουτίσουμε το ρεπορτάζ με πληροφορίες.

  Η ατάκα-φωτιά από Μάικ Τζέιμς για Σλούκα και... Ολυμπιακό!

“Ντρίπλα στο 1 με 1 – Για αυτό δεν παίζει πολύ στη Σασουόλο – Συμμετοχές και διάρκεια”

“Παίζει αριστερά και δεξιά, έχει και ντρίπλα στο 1 με 1, αλλά παραδόξως δεν έχει πάρει πολλές ευκαιρίες. Η Σασουόλο βεβαια έχει λύσεις στα εξτρέμ, που δύσκολα βγαίνουν από την 11άδα, κι αυτό μπορεί να είναι μια απάντηση“, ανέφερε στο αρχικό του σχόλιο ο καλός συνάδελφος.

Μπορεί να κάνει τη διαφορά στην Ελλάδα, αν φορέσει τη φανέλα του Άρη;

“Το θέμα είναι να πάρει χρόνο συμμετοχής για να δείξει την αξία του, γιατί στη Ρόζενμποργκ είχε αφήσει πολύ καλές εντυπώσεις με γκολ και ασίστ. Αλλά γενικά δεν έχει πάρει ευκαιρίες στη Σασουόλο”.

Εσύ πιστεύεις στην αξία του;

“Όταν παίζει αλλαγή πάντα κάτι θα κάνει, είναι παίκτης θα έπρεπε να είχε πάρει περισσότερο χρόνο. Να έχει διάρκεια σε συμμετοχές χρειάζεται”.

***ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τεράστιο deal Καρυπίδη με Γκάλη – Αυτά συμφώνησαν οι δύο άνδρες!


Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: