Ομάδα από τη χώρα του Λουτσέσκου θέλει 11αδατο άσο του ΠΑΟΚ – Το ποσό που βάζει στο τραπέζι!


Ομάδα από τη χώρα του Λουτσέσκου θέλει 11αδατο άσο του ΠΑΟΚ – Το ποσό που βάζει στο τραπέζι!


Διαφ.

Η έναρξη της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου είναι προ των πυλών και οι εξελίξεις αναμένονται καταιγιστικές.

Δημοσίευμα από τη Ρουμανία αποκάλυψε πρόταση ύψους 800.000 ευρώ από τη Στεάουα Βουκουρεστίου για την απόκτηση του Αλί Σαμάτα. Ο στράικερ του ΠΑΟΚ έφτασε στη Θεσσαλονίκη το περασμένο καλοκαίρι και η ομάδα από τη χώρα του Ραζβάν Λουτσέσκου προσπαθεί να τον πείσει να φύγει το χειμώνα.

Ο δημοσιογράφος Χόρια Ιβανόβιτσι τόνισε χαρακτηριστικά:

«Σχετικά με τον επιθετικό που είπε ο Τζίτζι Μπεκάλι έκανε προσφορά 800 χιλιάδων ευρώ, έχουμε ήδη όνομα. Σύμφωνα με πηγές, πρόκειται για τον Άλι Σαμάτα, παίκτη που επίσης αναπτύχθηκε στη Δύση, και έπαιζε στην Τουρκία την περσινή σεζόν. Είναι ο μοναδικός Αφρικανός επιθετικός στον ΠΑΟΚ, ένας εξαιρετικά ενδιαφέρων παίκτης.

Ο Άλι Σαμάτα είναι ο επιθετικός για τον οποίο μιλάει ο Μπεκάλι. Πήρα μερικές ακόμη αναφορές και ανακάλυψα ότι είναι τρομερό. Μίλησα με κάποιον που μου είπε ότι “αν η Στεάουα πάρει τον Σαμάτα, στοιχηματίζω ότι θα κερδίσει το πρωτάθλημα πέντε αγωνιστικές πριν τελειώσει”!

  Άρθρο για ΑΕΚ: Ένα μεγάλο "Respect"! Αδιανόητο ρόστερ - Άνοιξε μεγάλη πόρτα

Είναι από την Τανζανία, έχει ύψος 183 εκατοστά, και παίζει στον ΠΑΟΚ. Τώρα αρχίζω να καταλαβαίνω γιατί ο Τζίτζι Μπεκάλι είδε τους αγώνες της ομάδας του Ραζβάν Λουτσέσκου. Μόλις έκανα τη σύνδεση. Ότι ο Τζίτζι Μπεκάλι δεν είχε λόγο να μας μιλήσει ξαφνικά για τον Ραζβάν Λουτσέσκου».


Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: