Νικολακόπουλος: "Ο λίμπερο Ιμπόρα και ο διαιτητής του αγώνα του Ολυμπιακού"


Νικολακόπουλος: “Ο λίμπερο Ιμπόρα και ο διαιτητής του αγώνα του Ολυμπιακού”


Διαφ.

Ακούστε τα τελευταία νέα του Ολυμπιακού από τον Κώστα Νικολακόπουλο στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6, την ώρα που οι Ερυθρόλευκοι προετοιμάζονται για το πολύ κρίσιμο παιχνίδι στη Γερμανία.

Ολυμπιακός: Ο Κώστας Νικολακόπουλος, μεταφέροντας τα τελευταία νέα του Ολυμπιακού στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ενόψει του αγώνα της Πέμπτης με τη Φράιμπουργκ, τόνισε ότι ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ φαίνεται να έχει στο μυαλό του δύο πλάνα, με τον Ιμπόρα και στα δύο να έχει σοβαρό ρόλο!

Στο ένα να παίξει κεντρικό στόπερ σε άμυνα τριών (5-3-2) με Ρέτσο, Ντόη στο πλάι του και στο άλλο να παίξει αμυντικός χαφ με τον Μαντί και έναν εκ των Έσε, Αλεξανδρόπουλου στην τριάδα των χαφ (4-3-3). Στην πρώτη εκδοχή, σημείωσε, ο Φορτούνης θα είναι στα χαφ και μπορεί να μείνει έξω ο Ποντένσε, ενώ στη δεύτερη παίζεται η θέση ανάμεσα στον Πορτογάλο και τον Μασούρα.

Τέλος, ανέφερε ότι από τη Βοσνία προκύπτει πως διαιτητής του Φράιμπουργκ-Ολυμπιακός θα είναι ο Ίρφαν Πέλιτο, ο οποίος είχε σφυρίξει πέρυσι το Ολυμπιακός-Καραμπάγκ 0-3.

  Πιο πολλά από Γουίλιαν ο Μαρσιάλ- Διαφωνία σε ΑΕΚ- Μόνο ο Ηλιόπουλος ρίσκο!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ; Ανακάλυψε… νέο Μανωλά ο Μαρτίνεθ – Ο στόπερ που τον εντυπωσίασε – Προχωρά το πλάνο με “εντολή” Μαρινάκη!


Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: