Ραγδαίες εξελίξεις στην υπόθεση Κατσούρη: Σενάριο για άσκηση ποινικής δίωξης στον οπαδό της ΑΕΚ – Ανθρωποκτονία εξ αμελείας

Υπάρχουν απρόσμενες εξελίξεις στην υπόθεση Κατσούρη: Έχει σχεδιαστεί ένα σενάριο για την έναρξη ποινικής δίωξης κατά του οπαδού της ΑΕΚ – Αναφορικά με την ανθρωποκτονία που έγινε εξ αμελείας.

Ραγδαίες εξελίξεις στην υπόθεση Κατσούρη: Σενάριο για άσκηση ποινικής δίωξης στον οπαδό της ΑΕΚ – Ανθρωποκτονία εξ αμελείας


Διαφ.

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις που αφορούν την υπόθεση Κατσούρη σύμφωνα με δημοσιεύματα που εμπλέκουν εκ νέου τον συλληφθέντα οπαδό της ΑΕΚ, το γενετικό υλικό του οποίου εντοπίστηκε στο μαχαίρι που είχε και το αίμα του θύματος.

Σενάριο που θέλει τις αρμόδιες Αρχές να προσανατολίζονται στο ενδεχόμενο να ασκήσουν ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία εξ αμελείας στον 35χρονο Έλληνα οπαδό, αποκαλύπτει σήμερα η εφημερίδα Τα Νέα. 

Όπως αναφέρεται στο σχετικό ρεπορτάζ σύμφωνα με το σκεπτικό, ο 29χρονος Κατσούρης χτυπήθηκε με μαχαίρι από τον 35χρονο συνοπαδό του κατά λάθος, κατά τη διάρκεια της πρώτης μαζικής επίθεσης κροατών χούλιγκαν στην οδό Κιουτάχειας, στη Νέα Φιλαδέλφεια κι ενώ προσπαθούσαν να αμυνθούν από τα χτυπήματα που δέχονταν.

  Έχασε πέναλτι η Σαχτάρ - Ο Σκορούπσκι κράτησε όρθια την Μπολόνια (ΒΙΝΤΕΟ)

Η συνέχεια ΕΔΩ


Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: