Αποστολή στην Πρέβεζα για τους επικεφαλής της Ακαδημίας της ΑΕΚ


Αποστολή στην Πρέβεζα για τους επικεφαλής της Ακαδημίας της ΑΕΚ


Διαφ.

Η παρουσία τους έδωσε μεγάλη χαρά στους μικρούς αθλητές και στις μικρές αθλήτριες, αλλά και κίνητρο για να δείξουν τον καλύτερο τους εαυτό.

Τις εγκαταστάσεις του αθλητικού συλλόγου Ιόνιος, μέλους του Δικτύου Ακαδημιών της ΑΕΚ με έδρα την Πρέβεζα, επισκέφθηκαν το περασμένο σαββατοκύριακο ο Αθλητικός Διευθυντής της Ακαδημίας της ΑΕΚ Ηλίας Κυριακίδης και ο Υπεύθυνος τμημάτων Κ-10 έως Κ-14 της Ακαδημίας της ΑΕΚ Στέλιος Ορφανίδης.

Το πρωί του Σαββάτου 25/11 παρακολούθησαν και συμμετείχαν στο προπονητικό πρόγραμμα των τμημάτων Κ14 και Κ12 και μίλησαν σε παιδιά, γονείς και στελέχη της Ακαδημίας . Η παρουσία τους έδωσε μεγάλη χαρά στους μικρούς αθλητές και στις μικρές αθλήτριες, αλλά και κίνητρο για να δείξουν τον καλύτερο τους εαυτό.

Την Κυριακή το πρωί παρουσιάστηκαν από τους υπεύθυνους της ΑΕΚ σε γονείς, παιδιά και προπονητές οι βασικοί άξονες συνεργασίας με την ακαδημία Ιόνιος, ενώ στην ίδια εκδήλωση μίλησε και ο Ψυχολόγος-Επικοινωνιολόγος Αχιλλέας Υφαντίδης με θέμα «Ανακαλύπτοντας τα αληθινά ταλέντα των παιδιών-αθλητών». Η επίσκεψη έκλεισε με την παρουσία όλων στον αγώνα πρωταθλήματος ΕΠΣ Πρέβεζας της πρώτης ομάδας του Ιονίου στο Εθνικό Στάδιο της πόλης.

Οι επιτελείς του συλλόγου της Πρέβεζας ευχαρίστησαν θερμά τους ανθρώπους της ΑΕΚ και δήλωσαν ευγνώμονες για την συνεργασία και την συνεχή επιμόρφωση που παρέχουν.

  Το "Θηρίο φύλακας-άγγελος" της οικογένειας Σαββίδη - 165 κιλά… ΠΑΟΚ (ΦΩΤΟ)


Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: