Τρομερή Μπάγερν πριν το ΣΕΦ! Πήρε τεράστια νίκη κόντρα στην Αρμάνι με λυτρωτή Ιμπάκα (Hls)


Τρομερή Μπάγερν πριν το ΣΕΦ! Πήρε τεράστια νίκη κόντρα στην Αρμάνι με λυτρωτή Ιμπάκα (Hls)


Διαφ.

Πολύ σπουδαία εμφάνιση και νίκη για τους Βαυαρούς που κατάφεραν αρχικά με τρίποντο του Ιμπάκα να στείλουν τον αγώνα με την Αρμάνι στην παράταση και εκεί έφτασαν στο τελικό 91-84, έχοντας τον Κάρσεν Έντουαρντς να κάνει… όργια με 11 από τους 32 πόντους να τους σημειώνει στο έξτρα πεντάλεπτο.

Euroleague:Τον… χάρο με τα μάτια της είδε η Μπάγερν που βρέθηκε να χάνει τρεις πόντους πριν την λήξη του αγώνα με την Αρμάνι. Ο Ιμπάκα με ένα τρίποντο έστειλε το ματς στην παράταση (76-76) και στο τέλος ο Ισπανός έχοντας άξιο συμπαραστάτη τον Έντουαρτς, κατάφεραν να χαρίσουν τη νίκη στην ομάδα τους

Η Αρμάνι είχε εξαιρετικό ξεκίνημα καθώς προηγήθηκε 18-11, αλλά πολύ γρήγορα έχασε την διαφορά. Οι βαυαροί βρήκαν λύσεις στην επίθεση με τους Ιμπάκα – Έντουαρτς και βελτιώνοντας ταυτόχρονα τις αμυντικές τους επιδόσεις μείωσαν στους τρεις (22-25) με την ολοκλήρωση της πρώτης περιόδου.

Στο δεύτερο δεκάλπετο η Αρμάνι επιχείρησε να “χτίσει” και πάλι διαφορά, προηγήθηκε με 37-29 παίρνοντας σημαντικές βοήθειες από τους Χάινς και Μέλι, όμως η προσπάθεια τους δεν είχε διάρκεια. Ο Ιμπάκα ήταν εκείνος που έδωσε το σύνθημα της αντεπίθεσης στους γηπεδούχους και αντεπίθεση διαρκείας το πρώτο ημίχρονο έκλεισε με την Μπάγερν να προηγείται 44-39.

Στο τρίτο δεκάλεπτο η ομάδα του Λάσο διατήρησε το προβάδισμα (55-52) ωστόσο το τελευταίο μέρος εξελίχθηκε σε… γκραν γκινιόλ.

Η Αρμάνι ήταν πολύ κοντά στη νίκη, βρέθηκε να προηγείται με τρεις πόντους διαφορά (73-76) λίγο πριν το άκουσμα της κόρνας, αλλά εκείνη την ώρα… μίλησε ο Ιμπάκα. Ο Ισπανός με ένα τρίποντο σε νεκρό χρόνο έκανε το 76-76 και στην παράταση όλα έγιναν πιο εύκολ για τους νικητές που είχαν λ΄θσεις για κάθε περίπτωση. Ο Εντουαρτς με 38 και Ιμπάκα νε 20, ήταν οι κορυφαίοι της Μπάγερν


Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: