To… φωνάζει παλαίμαχος του ΠΑΟΚ – "Είμαστε πιο ομάδα από όλους" – Σε αυτές τις θέσεις θέλει μεταγραφές


To… φωνάζει παλαίμαχος του ΠΑΟΚ – "Είμαστε πιο ομάδα από όλους" – Σε αυτές τις θέσεις θέλει μεταγραφές


Διαφ.

Σε ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης μίλησε παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του Δικεφάλου του Βορρά όπου και αναφέρθηκε τόσο για την εικόνα της ομάδας, όσο και για τις μεταγραφές που πιθανών να χρειαστούν.

Δημήτρης Καπετανόπουλος: Για την εικόνα του ΠΑΟΚ, τον πλουραλισμό της επίθεσης και τους μικρούς που κάνουν τη διαφορά μίλησε ο παλαίμαχος αρχηγός του Δικεφάλου του Βορρά στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Στη Σέντρα», ενώ αναφέρθηκε και στις πιθανές μεταγραφές που ίσως χρειαστούν.

Για τους πολλούς και διαφορετικούς σκόρερ: «Όταν υπάρχει πλουραλισμός στην επίθεση είναι χαρά για τον προπονητή και τον κόσμο. Δεν είναι προβλέψιμη η ομάδα. Είναι δύσκολο να την αντιμετωπίσεις. Ο ΠΑΟΚ είναι η πιο ομάδα από όλες στον αγωνιστικό χώρο. Τακτικά, επιθετικά και ανασταλτικά είναι καλύτερος από όλες τις ομάδες της κατηγορίας. Τακτικά ανέκαθεν ήταν καλή η ομάδα, τη διαφορά τώρα την κάνει η ποιότητα των παικτών».

Τα ελληνόπουλα: «Κάνουν τη διαφορά τα παιδιά αυτά. Όταν βλέπεις 20χρονα παιδιά να κάνουν τη διαφορά είναι ό,τι καλύτερο για τον προπονητή. Όποιος παίζει, δίνει κάτι».

  Ατακάρα Γκουαρντιόλα για Μαν. Σίτι - Τι είπε μετά το Χ με την Ίντερ

Τη μάχη του τίτλου: «Θα είναι τρομερά ανταγωνιστικό το πρωτάθλημα. ΑΕΚ, Παναθηναϊκός και ΠΑΟΚ θα διεκδικήσουν τον τίτλο και θα κριθεί στα πλέι οφ».

Για το ποιος κάνει τη διαφορά: «Τη διαφορά την κάνουν ο Κωνσταντέλιας και ο Κουλιεράκης. Ο Ζίβκοβιτς φυσικά, Οζντόεφ και Μεϊτέ έχουν δυναμώσει το κέντρο και ο Μπράντον Τόμας είναι πολύ καλός».

Για μεταγραφές: «Ίσως χρειαστεί ένας σέντερ φορ και έναν δεξί μπακ καθώς ο Βιεϊρίνια δεν μπορεί να βγάλει πολλά συνεχόμενα παιχνίδια», είπε ο Δημήτρης Καπετανόπουλος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Στην έξοδο και δύο παίκτες μαζί με Μαρτίνεθ – Η μεγαλύτερη αδικία στην άμυνα – Ανατροπή με Ελ Αραμπί!


Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: