Στροφή σε Μακάμπι για Παναθηναϊκό – "Κλείδωσε" η μεταγραφική προτεραιότητα ενόψει Γενάρη


Στροφή σε Μακάμπι για Παναθηναϊκό – “Κλείδωσε” η μεταγραφική προτεραιότητα ενόψει Γενάρη


Διαφ.

Μετά την αναβολή της 14ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος λόγω του κωλύματος των διαιτητών, οι Πράσινοι στρέφουν την προσοχή τους στο επερχόμενο παιχνίδι κόντρα στην ομάδα από το Ισραήλ, για τη φάση των ομίλων του Europa League.

Τάσος Νικολογιάννης: Με τα μάτια στραμμένα στο παιχνίδι με τη Μακάμπι Χάιφα είναι άπαντες στον Παναθηναϊκό, μετά την αναβολή της 14ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος, όπως ανέφερε ο έμπειρος ρεπόρτερ μιλώντας στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6, ενώ αναφέρθηκε και στην μεταγραφική ενίσχυση ενόψει Ιανουαρίου και στην υπόθεση στόπερ.

«Φαίνεται ότι κατά 99% δεν θα γίνει η αγωνιστική. Δεν πρόκειται να κάνει κάποιο φιλικό ο Παναθηναϊκός εφόσον επισημοποιηθεί η αναβολή και απλώς θα συνεχίσει την προετοιμασία του για το παιχνίδι πλέον της επόμενης Πέμπτης με τη Μακάμπι Χάιφα. Είναι μια ομάδα που συνέρχεται από τις συνέπειες του πολέμου, έχει δύο νίκες στο πρωτάθλημα και στο ματς με τη Βιγιαρεάλ στην Κύπρο ήταν πάρα πολύ ανταγωνιστική παρότι έχασε», τόνισε.

Όσο για την αναζήτηση αμυντικού για τον Ιανουάριο: «Οι άνθρωποι της ομάδας εξετάζουν περιπτώσεις στόπερ. Θέλουν να κάνουν προσεκτική επιλογή και όλα δείχνουν πως θα αποκτηθεί κάποιος δανεικός. Το καλοκαίρι τελειώνει ο δανεισμός του Γεντβάι, ενώ ο Σένκεφελντ, ο Μάγκνουσον και ο Πάλμερ-Μπράουν έχουν συμβόλαια και για τη νέα σεζόν. Ο Γιοβάνοβιτς δεν θέλει να έχει πέντε στόπερ, αλλά τέσσερις σχεδόν ισάξιους. Ο παίκτης που θα έρθει θα πρέπει να μπορεί να προσφέρει άμεσα. Στόχος είναι ο στόπερ που θα αποκτηθεί να έρθει όσο πιο γρήγορα γίνεται», σημείωσε ο Τάσος Νικολογιάννης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Γιατί έδιωξε Μαρτίνεθ ο Μαρινάκης, “τρελάθηκε” πριν 2 μήνες -“Αχρήστευσε” 10 παίκτες – Ο όρος σε Καρβαλιάλ!


Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: