Καμπανάκι από παλαίμαχο του ΠΑΟΚ – Αυτός ο παίκτης πρέπει να παίζει παραπάνω – "Δώστε ευκαιρία στον…"


Καμπανάκι από παλαίμαχο του ΠΑΟΚ – Αυτός ο παίκτης πρέπει να παίζει παραπάνω – “Δώστε ευκαιρία στον…”


Διαφ.

Σε ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης μίλησε παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ όπου και αναφέρθηκε στις επιλογές που έχει κάνει μέχρι στιγμής ο Ραζβάν Λουτσέσκου.

Τάκης Παντέλης: Για τους πορτιέρο του ΠΑΟΚ, τον Ταλιχμανίδη και τη μάχη του τίτλου μίλησε ο παλαίμαχος άσος Δικέφαλος του Βορρά στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Στη Σέντρα». 

Για Ζίβκοβιτς: «Μετά από μεγάλη αποχή, μακάρι να μη χρειαστεί να επέμβει. Εύχομαι να περάσει ένα ευχάριστο απόγευμα και να μην χρειαστεί μια δύσκολη επέμβαση. Με ένα παιχνίδι δεν πιάνεις ρυθμό. Επρεπε να παίξει σε περισσότερα παιχνίδια με τη β ομάδα».

Για Κοτάρσκι: «Έχει ρόλο στην απόδοση της ομάδας. Φέτος είναι πιο σοβαρός, θα πρέπει να μη διακινδυνεύει τις πάσες με τα πόδια».

Για τη μάχη του τίτλου: «Στην ΑΕΚ ακούγεται οτι ο ΠΑΟΚ παίζει την καλύτερη μπάλα. Ίσως και να είναι ο βασικός αντίπαλος της για τον τίτλο. Ο ΠΑΟΚ είναι καλύτερος από πέρυσι  Δεν έχει επηρεαστεί ο ΠΑΟΚ που παίζει από Κυριακή σε Πέμπτη».

Για Ταλιχμανίδη: «Εχουμε ταλεντα αλλά δεν παίζουν. Δώστε του την ευκαιρία. Αν δεν κάνει, να πάει να παίξει κάπου αλλου», είπε ο Τάκης Παντέλης.

  Μετά τον Αλόνσο κινδυνεύει και 2ος κόουτς μεγάλης ομάδας - Έτοιμος διάδοχος

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΒΙΝΤΕΟ από την υποδοχή Αταμάν σε Ερντογάν – Αποκαλυπτικός διάλογος – Θέλει… φιλικό με Μητσοτάκη!


Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: