Σημαντική εξέλιξη στον Άρη – Ο παίκτης που λύνει τα χέρια του Μάντζιου – Νέα δεδομένα για την ενδεκάδα


Σημαντική εξέλιξη στον Άρη – Ο παίκτης που λύνει τα χέρια του Μάντζιου – Νέα δεδομένα για την ενδεκάδα


Διαφ.

Έπειτα από απουσία τριών, ο Λούκας Ρουπ επέστρεψε στο ομαδικό πρόγραμμα προπόνησης του Αρη με την προοπτική ένταξή του στο πλάνο του Άκη Μάντζιο στον επόμενο αγώνα Πρωταθλήματος. 

Άρης: Έπειτα από απουσία τριών, ο Λούκας Ρουπ επέστρεψε στο ομαδικό πρόγραμμα προπόνησης του Αρη με την προοπτική ένταξή του στο πλάνο του Άκη Μάντζιο στον επόμενο αγώνα Πρωταθλήματος. Ο Γερμανός μέσος αγωνίστηκε για τελευταία φορά στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ στην 4η αγωνιστική του Πρωταθλήματος, στις 17 Σεπτεβρίου και όπως είχε γίνει γνωστό από την ΠΑΕ σε εκείνο το παιχνίδι αγωνίστηκε με ένεση καθώς αντιμετώπιζε ενοχλήσεις.

Αρχικά αντιμετώπισε το πρόβλημα στο γόνατο ακολουθώντας πρόγραμμα θεραπειών και στη συνέχεια υποβλήθηκε σε αρθροσκόπηση, όπου χρειάστηκε να μεταβεί στην πατρίδα του. 

Ο Λούκας Ρουπ εντάχθηκε για πρώτη φορά χθες, μετά τον τραυματισμό του, στο πρόγραμμα προπόνησης και υπολογίζεται μάλιστα από τον Άκη Μάντζιο ενόψει των επόμενων αγώνων Πρωταθλήματος, έχοντας στη διάθεσή του αρκετές ημέρες για να βρει τα πατήματά του. Ειδικά από τη στιγμή που η επικείμενη αναμέτρηση με τον ΟΦΗ οδεύει προς αναβολή. Ο Ρουπ έχει μείνει αρκετά πίσω και είναι δεδομένο ότι θα χρειαστεί ένα διάστημα προπονήσεων με την ομάδα ώστε να βρει ρυθμό και να είναι σε θέση να αγωνιστεί. 

  Επιστολή One Channel στην Super League 2 για τα τηλεοπτικά και τον... ΣΚΑΙ!

Το ίδιο ισχύει και για τον Κίκε Σαβέριο ο οποίος -μαζί με τον Τζόναταν Μενέντες – είναι από τους βασικούς υποψήφιους αντικαταστάτες του Μιχάλη Παναγίδη στο αριστερό άκρο της επίθεσης. Ο νεαρός Έλληνας winger ξεκίνησε από χθες πρόγραμμα θεραπείας για την αποκατάσταση της θλάσης στο γαστροκνήμιο και υπολογίζεται ότι θα είναι ξανά διαθέσιμος από το νέο έτος. Η χθεσινή προπόνηση, πρώτη της εβδομάδας, ήταν πρωινή και έγινε στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου. 

Οι ποδοσφαιριστές χωρίστηκαν σε δύο γκρουπ (ενεργητική αποθεραπεία με ασκήσεις δύναμης κορμού για το πρώτο, ασκήσεις δύναμης στο γυμναστήριο, παιχνίδια κατοχής μπάλας και τακτική για το δεύτερο γκρουπ).

Πηγή: metrosport.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ανατροπή με Μαρτίνεθ – Απέτυχε σε 5.5 μήνες στον Ολυμπιακό, συζητά με ομάδα Ch. League με 5πλάσιο μπάτζετ!


Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: