"Καμπανάκι" για ΠΑΟΚ η εμφάνιση με Βόλο – Αυτό το δυσκολότερο παιχνίδι μέχρι το τέλος του χρόνου


“Καμπανάκι” για ΠΑΟΚ η εμφάνιση με Βόλο – Αυτό το δυσκολότερο παιχνίδι μέχρι το τέλος του χρόνου


Διαφ.

Ο Δικέφαλος του Βορρά μπορεί να πήρε τη νίκη στο παιχνίδι κόντρα στον Βόλο για το Κύπελλο, όμως η εμφάνισή του χτύπησε… καμπανάκι μιας και ακολουθούν πολύ σημαντικές αναμετρήσεις.

Δημήτρης Τσορμπατζόγλου: Για την πολύ μέτρια εμφάνιση του ΠΑΟΚ στο παιχνίδι με τον Βόλο μίλησε στον αέρα του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο έμπειρος ρεπόρτερ, όπου και εξέφρασε την άποψη ότι ο Δικέφαλος του Βορρά δεν εμφανίστηκε όπως περίμεναν όλοι, ενώ αναφέρθηκε για τα παιχνίδια με Ελσίνκι και Αστέρα Τρίπολης, λέγοντας ότι το ματς με τους Αρκάδες είναι το δυσκολότερο μέχρι το τέλος του 2023.

«Δεν περίμενα τέτοιο ρυθμό στο ματς με τον Βόλο. Μέτρια εμφάνιση απέναντι σε έναν καλό αντίπαλο. Δεν τον άφησε ο Βόλος τον ΠΑΟΚ να κυκλοφορήσει την μπάλα.

Δεν έπαιξε ρόλο το ποιοι απουσίασαν, τον έχουμε δει με σημαντικότερες απώλειες. Το φοβήθηκε λίγο στο τέλος και αυτό φάνηκε από τις αλλαγές. Θα μπορούσε να μετρήσει το γκολ του Βόλου.

Yποτονική εμφάνιση. Αν επαναληφθεί και με Ελσίνκι θα είναι ανησυχητικό. Περιμένει επιστροφές. Ζίβκοβιτς και Μπάμπα που έχουν τα μυϊκά. Το δυσκολότερο ματς ως το τέλος του 2023 αυτό με τον Αστέρα στην Τρίπολη», είπε ο Δημήτρης Τσορμπατζόγλου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Μάχη για τη ζωή δίνει ο Αστυνομικός! Ένταση στο Αλλοδαπών – Μπλόκο Αστυνομίας σε Ολυμπιακούς


Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: