Έπιασε… δουλειά ο Καρβαλιάλ – Η πρώτη του δουλειά στο ρόστερ του Ολυμπιακού – Έρχονται εισηγήσεις


Έπιασε… δουλειά ο Καρβαλιάλ – Η πρώτη του δουλειά στο ρόστερ του Ολυμπιακού – Έρχονται εισηγήσεις


Διαφ.

Μετά την αναβολή της 14ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος ο Πορτογάλος τεχνικός έχει παραπάνω χρόνο να δουλέψει με τους Ερυθρόλευκους και μάλιστα να βγάλει τα πρώτα συμπεράσματα.

Νίκος Σταματέλος: Εξελίξεις θα υπάρξουν το άμεσο επόμενο διάστημα στον Ολυμπιακό, μιας και όπως ανέφερε ο έμπειρος ρεπόρτερ στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Κάρλος Καραβαλιάλ συνεχίζει την αξιολόγηση του ρόστερ και μένει να γίνουν οι εισηγήσεις του για τις μεταγραφές.

«Ο Καρβαλιάλ και ο Πέδρο Άλβες έχουν στα χέρια τους λίστα από τους Κορδόν και Ναβάρο, αλλά φτιάχνουν και δικιά τους λίστα. Θα πρέπει να περιμένουμε λίγο για να αξιολογήσει ο νέος προπονητής το δυναμικό και να κάνει τις εισηγήσεις του. Πάντως είναι δεδομένο ότι ο Ολυμπιακός χρειάζεται ενίσχυση σε στόπερ, κέντρο και φορ, αλλά ας δούμε μήπως κρίνει ο νέος προπονητής αν υπάρχει και κάποια άλλη ανάγκη.

Θα πρέπει να δούμε αν ο Πορτογάλος κρίνει πως κάποιοι παίκτες που ήταν εκτός ροτέισον αξίζουν μια ευκαιρία. Όπως για παράδειγμα ο Μπρίνιτς. Ο Ολυμπιακός έχει πρόβλημα στα εξτρέμ και δεν αποκλείεται ο Καρβαλιάλ να κρίνει πως χρειάζεται και εκεί ενίσχυση», σημείωσε ο Νίκος Σταματέλος.

  Λόβρεν: Βίαιοι ξεριζωμοί, προσφυγιά και δυσκολίες

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Μάχη για τη ζωή δίνει ο Αστυνομικός! Ένταση στο Αλλοδαπών – Μπλόκο Αστυνομίας σε Ολυμπιακούς


Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: