Αυτός είναι μεγάλος στόχος του Παναθηναϊκού – Αλλάζει κάθε χρόνο η εικόνα – Έργο Γιοβάνοβιτς


Αυτός είναι μεγάλος στόχος του Παναθηναϊκού – Αλλάζει κάθε χρόνο η εικόνα – Έργο Γιοβάνοβιτς


Διαφ.

Οι Πράσινοι είναι έτοιμοι να επιστρέψουν στις προπονήσεις ενόψει του αγώνα με τη Μακάμπι Χάιφα, όμως τα βήματα προόδου που έχουν γίνει… φωνάζουν και σίγουρα μιλάμε για έργο του Σέρβου τενχικού.

Τάσος Νικολογιάννης: Για το γεγονός ότι οι Πράσινοι έχουν βελτιωθεί κυρίως στην Ευρώπη, αλλά και πως το Τριφύλλι τη νέα χρονιά θα είναι ακόμα καλύτερο από ότι είναι τώρα εξέφρασε στον αέρα του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο έμπειρος ρεπόρτερ.

«Την πορεία του Παναθηναϊκού πρέπει να την κρίνουμε με το εξής: αν το καλοκαίρι πριν τα ματς με τη Ντνίπρο μας έλεγαν ότι ο Παναθηναϊκός θα ήταν πρώτος στη βαθμολογία στο πρωτάθλημα, θα απείχε μια ισοπαλία από το να περάσει τον όμιλο στην Ευρώπη ενώ για το Κύπελλο ακόμα δεν ξέρουμε, και αν θα το έπαιρναν αυτό οι φίλοι του Παναθηναϊκού, εγώ νομίζω πως ναι.

Τα τελευταία χρόνια δεν υπήρχε… πουθενά, έκανε πέρυσι τον καλύτερο γύρο της σύγχρονης ιστορίας του. Φέτος έκανε έναν ανάλογο, δείχνοντας πως δεν είναι τυχαίο. Η φετινή χρονιά στην Ευρώπη μου θυμίζει το 1998. Δεν πρέπει να συγκρίνουμε τον φετινό Παναθηναϊκό με των παλιότερων χρόνων, αλλά με αυτόν της τελευταίας πενταετίας. Του χρόνου είμαι βέβαιος ότι θα είναι καλύτερη η ομάδα. Γίνεται μια προσπάθεια η οποία έχει εξέλιξη και φαίνεται», σημείωσε ο Τάσος Νικολογιάννης.

  Ο τρομερός Μπάρτλεϊ οδήγησε τον ΠΑΟΚ στον... τελικό! (ΒΙΝΤΕΟ)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Συρίγος για ΠΑΟ: Μέγας τζογαδόρος ο Αταμάν, αλλά με εκ περιτροπής ηγέτη δεν γίνεται δουλειά (ΒΙΝΤΕΟ)


Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: