" Ο ΠΑΟ… φυλάει τον Χουάντσο για τον τελικό με Βιλερμπάν – Πρέπει να κλείσει τον 1ο γύρο με 3 νίκες"!


” Ο ΠΑΟ… φυλάει τον Χουάντσο για τον τελικό με Βιλερμπάν – Πρέπει να κλείσει τον 1ο γύρο με 3 νίκες”!


Διαφ.

Ο Γιώργος Πετρίδης τόνισε ότι ο Παναθηναϊκός οφείλει να κερδίσει το ματς στη Γαλλία, όπου θα παραταχθεί με τον Χουάντσο Ερνανγκόμεθ, ενώ μίλησε και για τα υπόλοιπα ματς του στη Euroleague.

«Δεν υπήρχε περίπτωση να ρισκάρουν στον Παναθηναϊκό με τον Χουάντσο. Δεν θα παίξει σήμερα με τον ΠΑΟΚ. Θα τον προφυλάξει για τον έχει με την Βιλερμπάν, το κάταγμα ήταν στο άλλο χέρι, όχι σε αυτό που σουτάρει. Είναι μια σημαντική επιστροφή όπως και να το κάνουμε, θα προφέρει μέγεθος στο 3 και θα πάρει κάποιες ανάσες ο Μήτογλου και τα άλλα παιδιά που παίζουν στο 4, με τον Έλληνα να πηγαίνει για κάποια λεπτά στο 5.

Το ματς με τη Βιλερμπάν είναι ένας τελικός για τον Παναθηναϊκό, μετά τις τρεις ήττες. Δεν υπάρχει η καλή εικόνα, αυτό που μετράει είναι το αποτέλεσμα. Θέλει μόνο τη νίκη, για να ρεφάρει λίγο την ήττα με Μακάμπι και την μια από τις δύο ήττες με Παρτιζάν και Εφές. Πρέπει να κλείσει τον πρώτο γύρο της Euroleague με τρεις νίκες στα τέσσερα παιχνίδια που απομένουν», είπε σχετικά.

  Ημέρα αποφάσεων για τον Λουτσέσκου

Σχολιάζοντας την επικαιρότητα και το ενδεχόμενο κλεισίματος των γηπέδων, δε, ο ρεπόρτερ του σταθμού επισήμανε πως, ό,τι μέτρα και να παρθούν είναι αμφίβολο ότι θα λυθεί το πρόβλημα, αφού είναι θέμα παιδείας πρωτίστως.

Ενώ, αναφέρθηκε και στην δυνατότητα που έχουν οι φίλοι του Παναθηναϊκού να περνούν αρκετό χρόνο στο ΟΑΚΑ, κάνοντας μια σειρά δραστηριότητες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Η νέα τετράδα “σούπερ σταρ” του Αταμάν – 5αρι, 3αρι και κορυφαίος γκαρντ – Σκάει ηχηρή αποχώρηση στον ΠΑΟ!


Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: