Χαφ που δεν έχουν οι Big 4 "οργώνει" στη Σούπερ Λιγκ με Άρη – "Κόβει" μεταγραφή του Γενάρη για Μάντζιο – Δυναμίτης!


Χαφ που δεν έχουν οι Big 4 "οργώνει" στη Σούπερ Λιγκ με Άρη – "Κόβει" μεταγραφή του Γενάρη για Μάντζιο – Δυναμίτης!


Διαφ.

Σχεδόν διπλάσιο χρόνο συμμετοχής από αυτόν που είχε πριν από τον τραυματισμό του πήρε ο Ζαν Ζουλ στα δύο παιχνίδια πρωταθλήματος του Άρη με Παναθηναϊκό και ΑΕΚ.

Έπειτα από διάστημα δύο μηνών στα πιτς, ο Καμερουνέζος αμυντικός χαφ επανήλθε στην αγωνιστική δράση και με την παρουσία του μπορεί να προσφέρει λύσεις στο πλάνο του Άκη Μάντζιου. 

Πριν τραυματιστεί ο Ζουλ είχε μόλις 72 αγωνιστικά λεπτά σε σύνολο τεσσάρων αγώνων και μόλις μία παρουσία στο αρχικό σχήμα, στην πρεμιέρα με αντίπαλο τον ΟΦΗ. Με την επιστροφή του έχει συμπληρώσει ήδη 159 λεπτά και η παρουσία του στα δύο διαδοχικά ντέρμπι που είχε ο Αρης κρίνεται απολύτως ικανοποιητική.

Αυτή η εκτίμηση πηγάζει και μέσα από τις δηλώσεις του προπονητή, ο οποίος μετά τους δύο αγώνες αναφέρθηκε στον Καμερουνέζο και είπε ότι… “τηρουμένων των συνθηκών και του διαστήματος που απουσίαζε μάς βοήθησε σημαντικά”. 

  Ζημιάρα η Μπάγερν - Έφερε… απόλυση με τα 9 γκολ

Στην πραγματικότητα, ο Ζουλ είναι ένα κομμάτι το οποίο έλειπε από το παζλ και ειδικά πάνω στο πλάνο που θέλει ο προπονητής να προσαρμόσει την ομάδα του. Με συνοχή στη μεσαία γραμμή, περισσότερα τρεξίματα και πίεση στον αντίπαλο για γρήγορη ανάκτηση μπάλας. 

Κόντρα στον Παναθηναϊκό ο 25χρονος χαφ ανταποκρίθηκε στο ρόλο του και “κούμπωσε” εξαιρετικά με τον Βερστράτε. Ολοκλήρωσε το ντέρμπι με τέσσερα κλεψίματα, ενώ με την ΑΕΚ είχε περισσότερη δουλειά λόγω της απουσίας του Βέλγου αλλά κι επειδή ο αντίπαλος είναι πιο επιθετικογενής ως ομάδα απ’ ό,τι οι Πράσινοι, ειδικά στην έδρα τους. 

Παράλληλα δεν είχε τις απαραίτητες βοήθειες από τους συνεργάτες του στη μεσαία γραμμή (Νταρίντα-Τζούρασεκ), αλλά και πάλι ο Ζουλ στάθηκε στο ύψος των περιστάσεων και ήταν από τους παίκτες που ξεχώρισε με την απόδοσή του. Είχε πέντε κλεψίματα και τρεις σημαντικές επεμβάσεις, σε ένα 90άλεπτο υψηλών απαιτήσεων. 

Παράλληλα με την εμφάνιση κόντρα στην ΑΕΚ απέδειξε ότι εκείνη με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό δεν ήταν “πυροτέχνημα”, δείχνοντας ότι έχει αφήσει πίσω του τον τραυματισμό που τον ταλαιπώρησε το προηγούμενο διάστημα. 

  Δεν υπάρχει - Απίθανη ευκαιρία Μπριζ με 5 σουτ από τη μεγάλη περιοχή! (Vid)

Εκείνο που χρειάζεται είναι να αποκτήσει σταθερότητα και διάρκεια στο παιχνίδι του, ούτως ώστε να συνεχίσει να προσφέρει λύσεις. Αυτό ενδεχομένως να διαφοροποιήσει και τις αρχικές μεταγραφικές σκέψεις των Κιτρινόμαυρων για την ενίσχυση στη θέση “6” τον Ιανουάριο.

Πηγή: Metrosport

 


Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: