Από… φευγάτος έγινε "Χ-factor" – Ο παίκτης που υπογράφει ο Σαββίδης και "λύνει τα χέρια" Λουτσέσκου!


Από… φευγάτος έγινε "Χ-factor" – Ο παίκτης που υπογράφει ο Σαββίδης και "λύνει τα χέρια" Λουτσέσκου!


Διαφ.

Κατά την διάρκεια του Ιανουαρίου δεν θα απασχολήσουν τον ΠΑΟΚ μόνο οι μεταγραφικές αναζητήσεις αλλά και οι παίκτες που βρίσκονται στο ρόστερ και έχουν τα συμβόλαια τους που έχουν μπει στο τελευταίο τους εξάμηνο από την πρώτη μέρα του νέου έτους.

Ο Δικέφαλος έχει αρκετούς παίκτες που βρίσκονται σε αυτή την κατηγορία (Βιεϊρινια, Σβαμπ, Μουργκ, Τάισον, Ζ. Ζίβκοβιτς) πέραν των δανεικών (Μεϊτε, Μάρκος Αντόνιο και Κεντζιόρα) και ήδη έχει αρχίσει η συζήτηση εντός των τειχών για να ξεκινησουν οι επαφές με παίκτες που έχει εισηγηθεί την παραμονή τους στο ρόστερ, ο Ραζβάν Λουτσέσκου.

Πέραν του θέματος με τον Τάισον και την ανανέωση του συμβολαίου του που βρίσκεται πολύ ψηλά στην ατζέντα των ανθρώπων του ΠΑΟΚ, όπου φαίνεται ότι σύντομα θα υπάρχουν καλά νέα για την παραμονή του Βραζιλιάνου, ταυτόχρονα στον Δικέφαλο βρίσκονται σε καλό σημείο για να υπάρξει συμφωνία με τον Τόμας Μουργκ.

  Ανοιχτός ο δρόμος για Τάις στην Ευρώπη - Έρχεται και η... καψούρα του ΠΑΟ!

Η παραμονή του Αυστριακού μεσοεπιθετικού που φέτος δείχνει ένα εξαιρετικό πρόσωπο, είναι μια από τις εισηγήσεις του Λουτσέσκου για να ανανεωθεί το συμβόλαιο του και να συνεχίσει στην ομάδα. Σύμφωνα με τις πληροφορίες οι δυο πλευρές βρίσκονται πολύ κοντά σε συμφωνία, με τον ΠΑΟΚ να έχει προσφέρει διετές συμβόλαιο στον 28χρονο που φέτος κάνει την πιο παραγωγική του χρονιά, έχοντας μέχρι στιγμής τέσσερα γκολ και δυο ασίστ στο πρώτο κομμάτι της σεζόν.

 

Μπορεί να μην υπάρχει επιβεβαίωση, αλλά ούτε και διάψευση τόσο από τον ΠΑΟΚ όσο και από την πλευρά του Τόμας Μουργκ, ωστόσο όλα συνηγορούν πως οι επαφές έχουν μεγάλη πρόοδο και πως δεν θα αργήσει να υπάρχει και επίσημη συμφωνία που θα ανακοινωθεί από την πλευρά της «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ.

Ο Μουργκ φέτος έχει γίνει o Χ-Factor για την ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου με αρκετά μεγάλη συμμετοχή και συνεισφορά τόσο στην επίθεση (με έξι γκολ, τέσσερα ως σκορερ και δυο ως πασέρ) αλλά και στην άμυνα, με σωστό πρέσινγκ και εξαιρετικά τοποθετημένος στο γήπεδο σε ζητήματα τακτικής. Ο ίδιος δεν έχει κρύψει την θέληση του να μείνει στον ΠΑΟΚ και είναι θετικός να συνεχίσει στην ομάδα, αφού πλέον έχει βρει και τον αγωνιστικό εαυτό του, μετά από μια περσινή χρονιά ιδιαιτέρως δύσκολη με συνεχόμενα προβλήματα τραυματισμών.

Πηγή: sfina.gr


Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: